Özgü Namal’ın rolü Burçin Terzioğlu’na

Özgü Namal, yedi yıl sonra ekranlara dönecekti, ama olmadı.

Özgü Namal, yedi yıl sonra ekranlara dönecekti, ama olmadı. Exxen’de yayınlanacak dizinin yapımcısı Mustafa Uslu’ya sordum, Namal’ın niye ayrıldığını ve yerine hangi oyuncunun geldiğini. ‘Hükümsüz’ün yapımcısı şunları söyledi:

“Özgü’yle eşi vefat etmeden anlaşmıştık. Diziyi pandemi nedeniyle İzmir’de çekeceğimiz için, çocuklarına daha çok vakit ayırmak amacıyla İstanbul dışında çalışamayacağını söyleyip, izin istedi. Ne ben ne de Acun (Ilıcalı) bir şey diyebildik. Yerine arkadaşı Burçin Terzioğlu’nu aldık.”

Koronavirüs İstanbul’da var da İzmir’de yok mu? Var. Uslu’ya Özgü Namal’ı kaybetme pahasına dizisi İzmir’de çekmelerinin sebebini sorduğumda ise şöyle dedi:

“İstanbul’da çeksek, örneğin makyöz ve kuaför akşam evine gidecek, ertesi gün gelip oyuncuyla temas edecek. Gidiş-gelişte virüs kapıp, sete getirme riski var. İzmir’de tüm ekip otelde kampta. Repo günlerinde bile paralarını ödüyor, otelde istirahat etmelerini istiyoruz. Ekip dışında kimseyle temas etmelerine izin vermiyoruz. Başka türlü başa çıkamayız koronayla.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anev’de ‘Kültür Başkenti’ şovu! 28 Mart 2024 | 38 Okunma Shakira’nın vücut kimyası bozuldu! 26 Mart 2024 | 198 Okunma Satılmayanları yakan markalar 24 Mart 2024 | 284 Okunma 'İguanalarım beni bilim insanı yaptı' 24 Mart 2024 | 94 Okunma Paris’te ‘Erik Dalı’ 23 Mart 2024 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar