Müzikalin 'Şan'lı yıllarına özlem

'Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’in yenisi ilk prömiyerini önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda yaptı. 2006’da veda ettiği seyircilerin karşısına 11 yıl sonra yeni bir kadroyla...

'Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’in yenisi ilk prömiyerini önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda yaptı. 2006’da veda ettiği seyircilerin karşısına 11 yıl sonra yeni bir kadroyla çıkan projenin mimarı Nurcan Karaca, davet ettiğinde müzikalin bana bile nostaljik bir yolculuk yaptıracağı aklımın ucundan geçmemişti ama öyle oldu.

Haldun Dormen’in yönettiği, Ayça Varlıer, Begüm Günceler, Edis, Emre Altuğ, Ethel Mulinas, Gökçe Bahadır, Irmak Ünal, Mert Turak, Onur Turan, Pamela, Sami Levi, Şehnaz Sam ve Yeliz Şar’ın oynadığı gösteri, 80’li yıllarda Şan Tiyatrosu’nda sahnelenen müzikallerle başlıyor.

Erol Evgin, Kartal Kaan, Ayşen Gruda, Adile Naşit, Mehmet Ali Erbil, Çiğdem Tunç ve Yonca Evcimik’li ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’, Atilla Özdemiroğlu, Melih Kibar ve Serpil Günseli besteleriyle olay yaratan ‘7 Kocalı Hürmüz’, ‘Şen Sazın Bülbülleri’ gibi müzikallerin kapalı gişe oynadığı yıllara nostaljik bir yolculuk yaptık ‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’ sayesinde.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 131 Okunma Alışık, formunu nasıl koruyor? 16 Nisan 2024 | 99 Okunma “Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” 14 Nisan 2024 | 105 Okunma Aleyna Tilki’nin gizli düşmanları! 14 Nisan 2024 | 90 Okunma Akpınar’ın kızı kime, niye kızdı? 13 Nisan 2024 | 316 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar