MESAM ve MSG’de değişim zamanı

Müziğin en eski ve en çok üyeli meslek birliği MESAM’ın geldiği nokta üzücü… MESAM yönetimi birbirine girince malum Kültür Bakanlığı duruma el koydu. MESAM’dan Arif Sağ ve...

Müziğin en eski ve en çok üyeli meslek birliği MESAM’ın geldiği nokta üzücü… MESAM yönetimi birbirine girince malum Kültür Bakanlığı duruma el koydu. MESAM’dan Arif Sağ ve arkadaşlarını görevden uzaklaştıran bakanlık, Yavuz Bingöl’ün başkan olacağı yeni bir yönetim atadı. O zamana kadar Arif Sağ’ı suçlayarak istifa eden Orhan Gencebay’ı eleştirenler daha ağırını bu kez Bingöl için yaptı. Bingöl, ilk toplantıda çatlak sesler çıkınca anında bıraktı MESAM’ı.

Kanser hastası Arif Sağ, görevden uzaklaştırıldıktan sonra rahatsızlandı. Sanatçı kaldırıldığı hastanede beyin ameliyatı geçirdi.

Gencebay küstü

Bakanlık, Yavuz Bingöl’ün yerine Coşkun Sabah’ı atadı. Yeni Başkan Coşkun Sabah, geçici göreve iddialı soyundu, ama MESAM’da sular durulmadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CEO’nun kibri markayı bitirdi 25 Nisan 2024 | 449 Okunma Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 231 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 122 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 303 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar