MEKANI CENNET OLSUN

Türk iş dünyasının duayeni, Demirören Holding’in Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı ve gazetemizin sahibi Erdoğan Demirören’in aramızdan ayrılışı derinden etkiledi beni… Çünkü...

Türk iş dünyasının duayeni, Demirören Holding’in Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı ve gazetemizin sahibi Erdoğan Demirören’in aramızdan ayrılışı derinden etkiledi beni… Çünkü Erdoğan Bey benim için sadece bir patron değil, magazin gazeteciliğine başladığım 1981 yılında tanıştığım, yardımsever ve sanatsever iş adamlarından biriydi.

80’li yıllarda İstanbul cemiyet hayatının davetlerinde Erdoğan Demirören’le başlayan diyaloğumuz, Milliyet’in patronu olduğunda da sürdü.

Erdoğan Bey’le ortak sorunlarımızdan biri, şeker hastalığıydı. Sohbetlerimizden birinde, şekerimi günde kaç kez ölçtüğümü sormuştu. “Ara sıra” dediğimde bana bir şeker ölçüm cihazı hediye edip, sıkça ölçüm yapmamı, şekeri dengelemek için de bol bol su içmemi tavsiye etmişti. Erdoğan Bey’in hediyesi şeker ölçüm cihazı, ondan bana kalan ölümsüz bir hatıra artık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 131 Okunma Alışık, formunu nasıl koruyor? 16 Nisan 2024 | 99 Okunma “Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” 14 Nisan 2024 | 105 Okunma Aleyna Tilki’nin gizli düşmanları! 14 Nisan 2024 | 90 Okunma Akpınar’ın kızı kime, niye kızdı? 13 Nisan 2024 | 316 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar