Kasırga Acun'u da vurdu

Amerika’nın güneyini vuran Irma kasırgasından Acun Medya da nasibini aldı. Acun  Ilıcalı ve ekibi, ocak ayından itibaren Brezilya’da yayınlanacak ‘Exathlon’ yarışmasının çekimlerine 12...

Amerika’nın güneyini vuran Irma kasırgasından Acun Medya da nasibini aldı. Acun  Ilıcalı ve ekibi, ocak ayından itibaren Brezilya’da yayınlanacak ‘Exathlon’ yarışmasının çekimlerine 12 Eylül’de başlayacaktı.

Ilıcalı, Dominik’teki çekimlere start verdikten sonra Fransa’ya geçip, ünlü sahil kasabası Saint Tropez’de Şeyma Subaşı’yla dünyaevine girecekti. Ancak Irma kasırgası, sadece Güney Amerika’yı değil, Dominik’i de vurdu. O yüzden Acun Medya ekibi Brezilya için çekeceği ‘Exathlon’un çekimlerini 10 gün ertelemek zorunda kaldı. Bu yüzden Acun Ilıcalı, 19 Eylül’de 300 kişinin katılacağı Akdeniz sahilinde yer alan beach’teki düğünden sonra soluğu Dominik’te alacak.

ACUN MEDYA’DAN MEKSİKA’YA YARIŞMA

Acun Medya’yı dünyaya açan Acun Ilıcalı, sadece Brezilya’ya değil, Meksika’ya da yarışma çekecek. Yaz tatillerini Akdeniz’de geçiren Meksika’nın en zenginlerinden Ricardo Salinas ile eşi Maria Laura’yı Çeşme’de ağırlayan Ilıcalı, o buluşmada medya patronuyla iş birliği kararı almıştı.Forbes’un ‘Dünyanın En Zenginleri’ listesinde 37’nci sırada olan, Meksika’da elektronikten beyaz eşyaya, bankacılıktan GSM’ye birçok alanda faaliyet gösteren holdingin sahibi Ricardo Salinas, aynı zamanda Meksika’nın ünlü televizyon kanalı TV Azteca’nın da patronu... 
Ilıcalı ve Salinas, aradan geçen sürede Acun Medya’nın Brezilya’ya çekeceği ‘Exathlon’ yarışmasını Meksika TV Azteca’ya da yapma kararı aldı. Acun Medya, 22 Eylül’de Brezilya’yla birlikte aynı anda Meksika için de Dominik’te yarışma çekecek. Formatı Acun Medya’ya ait proje, sadece sporcuların katılacağı bir yarışma olacak.

‘AYLA’YA KOS’TA GALA, SULTAN’A ONUR ÖDÜLÜ

Bu yıl, 18-24 Eylül tarihlerinde yapılacak ‘7. Bodrum Türk Filmleri Haftası’nın 
programı belli oldu.

Etkinliği düzenleyen Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) Başkanı Cenk Sezgin, CVK Park Bosphorus Hotel’deki basın toplantısında bu yıl ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’nü Türkan Şoray’a vereceklerini açıkladı. Tarık Ünlüoğlu, Atilla Olgaç, Eşref Kolçak, Deniz Gökçer ve Osman Sınav’ın ‘SİSAY Emek Ödülü’ alacağı Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda Taner Birsel’e de ‘Başarı Ödülü’ verilecek.
Bodrum’un yanı sıra Ege’nin karşı yakasındaki Kos (İstanköy) Adası’nda da yapılan etkinlik, bu yıl bir ilke de imza atacak. Türkiye’nin Oscar’a aday gösterdiği ‘Ayla’ filmine önce Bodrum’da, sonra Kos’ta gala yapılacak. Galalara filmin bazı oyuncuları katılacak.

 Bodrum Kapalı Cezaevi’ndeki mahkumlar ve Bodrumluların yanı sıra Kos’taki sinemaseverler, hafta boyunca 20 civarında yeni Türk filmini izleme imkanı bulacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anev’de ‘Kültür Başkenti’ şovu! 28 Mart 2024 | 50 Okunma Shakira’nın vücut kimyası bozuldu! 26 Mart 2024 | 198 Okunma Satılmayanları yakan markalar 24 Mart 2024 | 284 Okunma 'İguanalarım beni bilim insanı yaptı' 24 Mart 2024 | 94 Okunma Paris’te ‘Erik Dalı’ 23 Mart 2024 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar