Kalbimdeki Deniz 12 Mart'ta bitecek

Bir sevilen dizi daha ekrana veda ediyor. Kutsi ve Özge Özberk’in başrollerini paylaştığı ‘Kalbimdeki Deniz’, cumartesi akşamları FOX’ta yayınlanıyor ve kanala iyi reyting getiriyordu. Bu sezon reytingi eskisi...

Bir sevilen dizi daha ekrana veda ediyor. Kutsi ve Özge Özberk’in başrollerini paylaştığı ‘Kalbimdeki Deniz’, cumartesi akşamları FOX’ta yayınlanıyor ve kanala iyi reyting getiriyordu. Bu sezon reytingi eskisi gibi olmayan diziyi kanal, pazartesi akşamına kaydırıp, yerine, ‘Adı Zehra’yı koydu.

Show TV’nin ‘Çukur’, Star TV’nin ‘Söz’le reyting pastasının büyük dilimlerini kaptığı pazartesi akşamında şayet ‘Kalbimdeki Deniz’, cumartesi akşamındaki performansını gösterse, ömrü uzayacaktı. Ancak dizi yeni gününde Total’de 3.21, AB’de 2.56 reyting alınca ‘final’ göründü. Pastel Film’in yapımı, 12 Mart akşamı yayınlanacak 60’ncı bölümle ekrana veda edecek.

KURAL VE CEMCİR’İN YENİ KOMEDİ FİLMİ

Murat Cemcir’le Ahmet Kural’ın başrollerini paylaştığı ‘Ailecek Şaşkınız’ı, son zamanlarda birçok Türk filmi gibi vizyondan önce, İstanbul Soho House’daki basına özel gösteriminde izledim.

Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Murat Cemcir’le Ahmet Kural’ın birlikte oynadıkları diğer filmler gibi ‘Ailecek Şaşkınız’ da komedi... Ancak o filmlerle ‘Ailecek Şaşkınız’ arasında sınıf farkı söz konusu. ‘Çalgı Çengi’ ve ‘Düğün Dernek’ serilerinde Cemcir ile Kural, çalışmalarına rağmen ekonomik zorluklar yaşayan taşralı tipleri canlandırmıştı. Bu filmde Kural, bir fabrikatörün şımarık oğlu, Cemcir ise onun çocukluk arkadaşı ve şirketteki  sağ kolu rolünde.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 19 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 229 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 122 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 298 Okunma TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar