İrem Derici 'Nosatlji Kraliçesi' olabilir mi?

Günümüzde şarkıcıların çoğu albüm çıkarmayı bıraktı. Çünkü, albümlere yapılan maddi yatırımın CD veya dijital satışlardan elde edilecek gelirle karşılanması, eskiden olduğu gibi para kazandırması olanaksız.

Şarkıcıların sıkça single/tekli çıkarması bu yüzden. Buna rağmen albüm çıkaran şarkıcılar yok mu? Var... Sahnelerden iyi para kazanan isimlerden kimi prestij için çıkarıyor, kimi de İrem Derici gibi “Sonunu düşünen kahraman olamaz” diyenlerden.  
Derici, ‘Mest Of’ adlı sekiz şarkılık bir albüm yayınladı ve repertuvarında şu parçalara yer verdi:  ‘Beni Sana Hapsettin’, ‘Bende Hüküm Sür’, ‘Acemi Balık’, ‘Kaçın Kurası’, ‘Kurşun Adres Sormaz ki’, ‘Yok Dostum Zor Dostum’, ‘Gidiyorum’ ve ‘Aşkımız Olay Olacak’...  
Müzik dünyasının nev-i şahsına münhasır yıldızlarından Derici, albümünde bilindik eserlere yer verdiği için şarkıları Apple Music ve iTunes’un ilk 10’una, ‘Acemi Balık’, YouTube’un trend videolarında ilk beşe girdi. Bu başarı Derici’yi ‘Türkiye’nin yeni nesil nostalji kraliçesi’ yapar mı?  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 28 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 229 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 122 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 298 Okunma TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar