İnternet televizyonu değil, eğlence hizmeti

Hollywood yıldızlarından Charlize Theron’un oyuncu veya yapımcı olarak içinde bulunacağı dizi ve filmi seçerken kıstası artık şu:

“İzlemek isteyeceğim hikayeleri anlatmak istiyorum, o yüzden her şeye genelde bu şekilde yaklaşırım. Acaba bunu televizyonda, sinemada ya da Netflix’te izlemek ister miyim diye düşünürüm. Benim kıstasım bu, hatta uygulayabileceğim tek kıstas da bu…”  
Oscarlı yıldızın, televizyon ve sinemayla birlikte Netflix’i telaffuz etmesinin sebebi şu:  
Çünkü Netflix, tek başına televizyon kanalları ile sinema salonları kadar etkili ve de daha büyük bir mecra… 190’dan fazla ülkede 140 milyonun her ay para ödeyerek izlediği Netflix, artık sadece internet televizyonu değil, aynı zamanda internet eğlence hizmeti…  
Abonelerine izleyebilecekleri dizi ve film seçenekleri sunmakla yetinmiyor. Kullandığı yazılım, her kullanıcısının ne tür yayınlar izlediğini saptıyor, müşterinin Netflix’ten kopmaması için kitle iletişim araçlarıyla ona, öneriler sunuyor, yeni dizi ve filmleri tanıtıyor.  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anev’de ‘Kültür Başkenti’ şovu! 28 Mart 2024 | 31 Okunma Shakira’nın vücut kimyası bozuldu! 26 Mart 2024 | 198 Okunma Satılmayanları yakan markalar 24 Mart 2024 | 284 Okunma 'İguanalarım beni bilim insanı yaptı' 24 Mart 2024 | 94 Okunma Paris’te ‘Erik Dalı’ 23 Mart 2024 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar