İki kadın televizyoncu, Ayda bebek ve annelik!

Üç yaşındaki Ayda bebeğin depremden 91 saat sonra enkazdan sağ çıkarılması olay yerindeki muhabirinden haberi sunan spikerine ve ekran karşısındakilere kadar milyonları sevinç gözyaşına boğdu.

Üç yaşındaki Ayda bebeğin depremden 91 saat sonra enkazdan sağ çıkarılması olay yerindeki muhabirinden haberi sunan spikerine ve ekran karşısındakilere kadar milyonları sevinç gözyaşına boğdu. Çok geçmeden İzmir’den ekiplerin Ayda’yı buldukları yerde annesi Kübra Gezgin’in cansız bedenine ulaştıkları haberi geldi. Ayda bebek için dökülen sevinç gözyaşları kurumadan, annesinin genç yaşta deprem riski olduğu bilinmesine rağmen yıkılmayan binanın altında kalıp, ölmesi yüreklere hançer gibi saplandı.

Ayda bebek ve annesi için birçok insan sosyal medyada duygularını paylaştı.

İki televizyoncu kadının birbirinden bağımsız olarak yazdıkları beni çok etkiledi. Üstelik görüşleri birbirinden çok farklıydı, ama ikisi de dokunaklıydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 129 Okunma Alışık, formunu nasıl koruyor? 16 Nisan 2024 | 98 Okunma “Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” 14 Nisan 2024 | 105 Okunma Aleyna Tilki’nin gizli düşmanları! 14 Nisan 2024 | 90 Okunma Akpınar’ın kızı kime, niye kızdı? 13 Nisan 2024 | 315 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar