Gülşah Saraçoğlu şimdi ne yapmalı?

Saraçoğlu’nun, ‘öfkeme yenik düştüm’, ‘kadına psikolojik şiddet’ gibi gerekçelere sığınıp dilediği özürde Göz’ün annesi var mı? Yok... Kızdığı kişiye “... çocuğu” diyerek aslında ondan çok annesine hakaret ettiğinin farkında değil herhalde.

TV8’deki ‘Doya Doya Moda’da jüri olan modacı Gülşah Saraçoğlu, eski sevgilisi Gökhan Göz’ün Instagram’daki canlı yayınını bastı! Saraçoğlu’nun Göz’e yazdığı küfürler sosyal medyada gündem oldu.

Yorumların ezici çoğunluğu Saraçoğlu aleyhineydi, az da olsa modacıya destek verenlerin yanı sıra TV8’in patronu Acun Ilıcalı’ya çağrı yapanlar da vardı. Onlar Ilıcalı’nın, tıpkı 18 yaşındayken attığı küfürlü tweet’ler yüzünden Uğur Yılmaz Deniz’i ‘MasterChef’ten diskalifiye etmesi gibi Saraçoğlu’nu da programdan göndermesini istedi.

Acun Ilıcalı bu konuda ne yapar bilemem, ama ikisi arasında kategorik fark olduğunu belirtmeliyim.

Deniz’in tweet’leri arasında şahıslara yönelik sinkaflı ifadelerin dışında ırkçılık ve toplumun belli bir kesimine küfür vardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 30 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 229 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 122 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 299 Okunma TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar