EZHEL, 27 GÜN BOŞUNA YATTI

Rapçi Ezhel (Sercan İpekçioğlu), bazı şarkılarında, uyuşturucu kullanımını özendirdiği gerekçesiyle tutuklanınca, ‘Söylemezsem Olmaz’da ele almıştık bu konuyu. Her türlü...

Rapçi Ezhel (Sercan İpekçioğlu), bazı şarkılarında, uyuşturucu kullanımını özendirdiği gerekçesiyle tutuklanınca, ‘Söylemezsem Olmaz’da ele almıştık bu konuyu. Her türlü şiddete ve uyuşturucuya karşıyım. Buna rağmen bir şarkıcının, ‘Söyledikleriyle uyuşturucuyu özendiriyor’ iddiasıyla tutuklanmasının, ağır bir karar olduğunu vurgulayıp, şöyle demiştim:

Bu tür davalarda zanlının delilleri karartma ihtimali yoksa, mağduriyet yaratmamak için mahkeme sonuçlanana kadar tutuklama olmamalı. Sanık, yargılandıktan sonra ceza alırsa hapse atılmalı.

24 Mayıs 2018 tarihinde tutuklanan ve savcının 10 yıla kadar hapsini istediği Ezhel, 19 Haziran 2018’de çıktığı ilk duruşmada beraat etti.

Çünkü Ezhel, “Suç işlemek kastıyla hareket etmedim. ‘Yarınımız Yok’ şarkısında uyuşturucunun zararlarını anlattım. Eserlerim hayal ürünüdür. Suçsuzum, beraatimi ve tahliyemi istiyorum” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alışık, formunu nasıl koruyor? 16 Nisan 2024 | 97 Okunma “Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” 14 Nisan 2024 | 105 Okunma Aleyna Tilki’nin gizli düşmanları! 14 Nisan 2024 | 88 Okunma Akpınar’ın kızı kime, niye kızdı? 13 Nisan 2024 | 311 Okunma Ayşegül Aldinç’e mizahçı dopingi! 11 Nisan 2024 | 79 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar