Esra Erol’u her gün RTÜK’e şikayet etmek

‘ATV kapatılsın diye tweet atanlar kimler?’ başlıklı yazımın çıktığı gün Twitter’da hakkımda yazılacaklar tam da tahmin ettiğim gibi oldu.‘Klavye kahramanları’ ellerinden başka bir şey gelmediği için yine hakaret, yaftalama ve aşağılama yolunu seçti, ama...

‘ATV kapatılsın diye tweet atanlar kimler?’ başlıklı yazımın çıktığı gün Twitter’da hakkımda yazılacaklar tam da tahmin ettiğim gibi oldu.

‘Klavye kahramanları’ ellerinden başka bir şey gelmediği için yine hakaret, yaftalama ve aşağılama yolunu seçti, ama hepsine lisanımünasiple dersini verdim.

‘ATV kapatılsın’, ‘Esra Erol’da kaldırılsın’ isteyenlerden bir kısmı da, Instagram’da takip etmeyenlere yorum hakkı tanımadığım için mesajlarını DM’den attı. Onlardan biri, hakaretle başladığı mesajını, “Yandaşlar istedikleri kadar savunsun, Esra Erol’u kaldırana kadar RTÜK’e şikayet etmeye devam edeceğiz” diye noktaladı. Bir diğeri her gün Alo RTÜK’ü arayıp, Esra Erol’u şikayet ettiğini, sonuç alıncaya kadar bunu yapmaya devam edeceğini yazdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anev’de ‘Kültür Başkenti’ şovu! 28 Mart 2024 | 38 Okunma Shakira’nın vücut kimyası bozuldu! 26 Mart 2024 | 198 Okunma Satılmayanları yakan markalar 24 Mart 2024 | 284 Okunma 'İguanalarım beni bilim insanı yaptı' 24 Mart 2024 | 94 Okunma Paris’te ‘Erik Dalı’ 23 Mart 2024 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum