Esra erol'da neler oluyor?

İzdivaçlar yasaklanınca ne yapacağı en çok merak edilen isim Esra Erol’du. Erol, ATV’de yeni sezonu yeni formatla açtı, ama eleştiriler de başladı:“RTÜK, izdivaçları, onlarla...

İzdivaçlar yasaklanınca ne yapacağı en çok merak edilen isim Esra Erol’du. Erol, ATV’de yeni sezonu yeni formatla açtı, ama eleştiriler de başladı:
“RTÜK, izdivaçları, onlarla özdeşleşen isimleri ve barıştırma programlarını yasakladı, ama Esra Erol’un geçen sezon evlendirdiği Berke – Caner Toygar, barıştırma gerekçesiyle locada. Değişen bir şey yok Esra Erol’da.”

Tatilde TV izlemediğim için Esra Erol’un yasağı ihlal edip – etmediğini bilmiyorum, ama şunu biliyorum:

RTÜK’ün sözlü uyarısıyla evlilik ve barıştırma programlarını kaldıranlar kayıtsız kalmadı bu duruma…

Evlilik ve barıştırma programlarından olan kanal yöneticileri, ATV ve Esra Erol’u şikayet etti RTÜK yönetimine…

Sanıyorum RTÜK’ün yapacağı ilk toplantıda belli olur işin akıbeti!

MEZARLIKTA FİLM İZLEMEK

Brezilyalı yazar ve yapımcı eşi Santini’yle Los Angeles’ta yaşayan ve mesleğini burada sürdüren senarist – yönetmen Biray Dalkıran, sayesinde öğrendim Hollywood’da mezarlıkta bile film seyredildiğini.

Dalkıran, yeni hobisinin Hollywood Forever Mezarlığı’nda piknik yapıp, film izlemek olduğunu yazdı, Instagram’dan paylaştığı fotoğrafın altına.

“Mezarlıkta film mi izlenir?” diyorsanız, Dalkıran’ın yazdıklarına dayanarak açıklayayım sebebini:

Johnny Ramone, Cecil B. DeMille, Jayne Mansfield ve Rudolph Valentino gibi yüzlerce Hollywood yıldızının gömülü olduğu mezarlıkta, her cumartesi akşamı bir film gösterimi yapılıyor.

Bu mezarlıkta yatan yönetmen ve oyuncuların filmleri tercih ediliyor. O filmlerde görev yapıp, hayatta olanlar da katılıyor bu gösterime…

Bize göre ilginç olan bu kültürel aktivite, Los Angeles’ta yaşayanlara göre rutin ya da sıradan…

KALDIRIMI OLMAYAN TURİZM CENNETLERİ!

Arife ve bayramın birinci gününü Hakkari’de, devamını ise Çeşme Ilıca’da geçirdim. Bayramın ardından birkaç gün de Ayvalık Cunda’da tatil yaptım.

Hakkari, Türkiye’nin en fakir illerinden biri…

Çeşme ve Cunda, insanların yaz aylarında tatillerini geçirmek için adeta para akıttıkları iki turizm beldesi…

Hakkari’de kayyumun yönettiği belediye, şehrin alt yapısını yaptığı için her taraf şantiye... Orada atamadığım günde 10 bin adımın fazlasını Çeşme Ilıca’da atarım dedim, ama ilk denemem hüsranla bitti. Türkiye’nin en gözde tatil beldesinde doğru dürüst kaldırım yok, olanlar da otomobillerin işgali altında... Ara sokaklardaki kaldırımları ise vakt-i zamanında dikilen ağaçların kökleri kevgire döndürmüş vaziyette... Allah’tan Sheraton Oteli’nin yanındaki halk plajına paralel birkaç yüz metrelik kaldırım yeni yapıldı da, ha bire orayı turladım. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CEO’nun kibri markayı bitirdi 25 Nisan 2024 | 867 Okunma Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 236 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 123 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 305 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar