Deniz Seki'nin içine Beren Saat mi kaçtı?

Kıbrıs Elexus Hotel’deki konserinden önce Deniz Seki’nin yaptığı açıklamalar bana, Beren Saat’in sosyal medyada yazdıklarını hatırlattı.

İşte “İçine Beren Saat mi kaçtı?” dedirten şarkıcının bayram, gazeteci-sanatçı ilişkisi, aşk ve şarkılara dair metaforları:
“Bayram demek; sevmek, kucaklaşmak, saygı duymak, en yakınlarına ve sevdiklerine kavuşmak demek. İşin açıkçası eski bayramlar yok. Ben çok isterdim annemin yanında olmayı ama maalesef çalışıyoruz. Emekçiyiz. Heyecan satıyoruz, hayal pazarlıyoruz. Işıklar altında rengarenk gözüken dünyanın içi bazen siyah-beyaz, gri de olabiliyor. Acısı olan insanlar da vardır. Onlara da Allah sabırlar versin. Bayram herkese bayram gibi gelmiyor maalesef. Hepimize her gün bayram değil. Herkesin bayram günü başka bir gün. Bayram tarihlerimiz var ama bayramda insanların başına bazı kötü olaylar da gelebiliyor.”

Seki’den magazincilere
“Sizler benim canımsınız. Beraber büyüyoruz, iş yapıyoruz, siz olmazsanız ben olmam, ben olmasam, siz olmazsınız. Bizler olmazsak sizler olmazsınız, sizler olmazsanız bizler olmayız. O yüzden çok kıymetlisiniz. Işığımı bundan sonra Allah’tan başka kimse söndüremez.”
Seviyor, ama nasıl?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 35 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 229 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 122 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 299 Okunma TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar