Demet Akalın'la Berkay'ın farkı

"Bakıyorsun kadın 100 milyon tıklanmış. Konser takvimine bak, ayda 10 konseri yok. Sokağa bak, şarkıyı bilen yok. Bunlar halkın değil, şirketlerin starları. Biz neyin ne olduğunu biliyoruz. Gerçekler er geç ortaya...

"Bakıyorsun kadın 100 milyon tıklanmış. Konser takvimine bak, ayda 10 konseri yok. Sokağa bak, şarkıyı bilen yok. Bunlar halkın değil, şirketlerin starları. Biz neyin ne olduğunu biliyoruz. Gerçekler er geç ortaya çıkacak.”

Kim söylüyor bunları?

Şarkıcı Berkay...

Peki kim bu kadın veya kadınlar?

Belli değil...

Berkay, Günaydın’dan Yüksel Yavuz’a verdiği söyleşide cinsiyet belirterek çemberi biraz daraltmış, ama bu yetmez...

Şayet Berkay da Demet Akalın gibi cesur olsaydı, pekala açıklardı o ismi ya da isimleri...

Demet Akalın ise Gülben Ergen’e Kelebek için verdiği söyleşide Berkay gibi kaçak güreşmeyip, şunları söyledi:

“Şu gerçeği kabul etmeliyiz, Tarkan ve biz diye ayrılıyoruz. Biz dediğim de birkaç kişi, ama Tarkan tek. Amerika’ya da gitsen, Uzakdoğu’ya da gitsen Tarkan çalıyor. Adam dünya starı...”

Geçen yıl çıkardığı “Bir Megastar Tarkan”  kitabında ve sonrasında verdiğim söyleşilerde altını çizerek vurguladığım buydu.

Türkiye’de star çok, ama dünya starı bir popçu var, o da Tarkan...

Demet Akalın, dobralığını bir kez daha gözler önüne seren söyleşide her şarkıcının “sanatçı” sayılmaması gerektiğini örnek vererek anlattı:

 “Sertab Erener sanatçı, biz şarkıcı. Sezen Aksu’nun evine gittiğimde yere oturma ihtiyacı hissediyorum. Ajda Pekkan’ı gördüğümde eğilme ihtiyacı hissediyorum.”

Var mı bu sözlere itirazı olan?

Haddini bilmek, hak edenin hakkını teslim etmek, herkesin harcı değil...

Hele hele de dünyanın etraflarında döndüğünü sananların cirit attığı şov dünyasında... O nedenle alkışlıyorum Demet’i...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CEO’nun kibri markayı bitirdi 25 Nisan 2024 | 272 Okunma Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 231 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 122 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 303 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar