Cardı B, özür diledi sıra Ünal Çeviköz’de

‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisini izlerken yaptığı paylaşımlarla Türkler’in sempatisini kazanan ABD’li rap yıldızı Cardi B, bu kez kızdırdı. Neden mi? Çünkü şarkıcı, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yaptığı saldırıların ardından Karabağ’da başlayan...

‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisini izlerken yaptığı paylaşımlarla Türkler’in sempatisini kazanan ABD’li rap yıldızı Cardi B, bu kez kızdırdı. Neden mi? Çünkü şarkıcı, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yaptığı saldırıların ardından Karabağ’da başlayan çatışmaları, 15 milyon hayranının takip ettiği Twitter hesabından, “Ermenistan’a karşı soykırım girişimi” diye gösteren bir broşür paylaştı. Türk takipçileri ve Azerbaycan Türkleri, bu paylaşıma büyük tepki gösterince Cardi B, önce o tweet’i sildi, ardından da Twitter’dan yayınladığı sesli mesajla özür diledi.

Diaspora etkisi

Cardi B’nin Azerbaycanlı hayranlarından özür dilediği mesajdaki bir ayrıntı, diasporanın ABD’de her dönem ne denli aktif olduğu, her üyesinin de ‘etki ajanı’ gibi çalıştığının kanıtı. Nereden mi çıkardım bunu? 
Yazdıklarımı ve paylaştıklarımı ABD ile Kanada’dan takip edenlerin, “Buradaki Ermeniler iyice azdı” diye attıkları mesajlar bir yana, Cardi B’nin itirafı ortada. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alışık, formunu nasıl koruyor? 16 Nisan 2024 | 75 Okunma “Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” 14 Nisan 2024 | 105 Okunma Aleyna Tilki’nin gizli düşmanları! 14 Nisan 2024 | 87 Okunma Akpınar’ın kızı kime, niye kızdı? 13 Nisan 2024 | 308 Okunma Ayşegül Aldinç’e mizahçı dopingi! 11 Nisan 2024 | 79 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar