Aynı anda çifte Fenerbahçe filmi

Fenerbahçe Gazetesi’nde 2.5 yıl haber müdürlüğü yapan ve fanatik FB’li arkadaşım Uğur Onur Urhan, arayıp yönetmen Murat Şeker’i tanıyıp tanımadığımı sordu....

Fenerbahçe Gazetesi’nde 2.5 yıl haber müdürlüğü yapan ve fanatik FB’li arkadaşım Uğur Onur Urhan, arayıp yönetmen Murat Şeker’i tanıyıp tanımadığımı sordu. Tanıdığımı söyleyince, “Sana anlattığım film senaryosundan hiç kimseye bahsettin mi?” dedi. Uğur’un iki yıl önce heyecanla anlattığı Fenerbahçe Kulübü futbolcularının bir yandan Kurtuluş Savaşı’nda Kuvâ-yi Milliye’ye silah taşırken, bir yandan Papazın Çayırı’nda İngilizler’i yerip, Harrington Kupası’nı kazanmasına ilişkin senaryodan kimseye bahsetmedim ama şuna tanık oldum.

“Sekizinci Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda ‘Ayla’nın yapımcısı Mustafa Uslu, Bodrum’da yeni projelerini anlatırken şöyle demişti: “Herkesin bildiği ama film yapmadığı Türkler’in kahramanlık hikayelerini çekmeyi misyon edindik. Onlardan biri de Fenerbahçe futbolcularının Kurtuluş Savaşı’na katkılarını anlatan öykü olacak.”

Herkes çekebilir

Yönetmen Şeker’in bu konuyu film yapacağını, bu amaçla FB Başkanı Ali Koç’tan destek istediği haberlerini okuyunca, Uslu’yu arayıp, Bodrum’da anlattığı filmin yönetmeni Şeker mi diye sordum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 231 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 122 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 302 Okunma TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 137 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar