‘ALTIN AYI’ ÖDÜLLÜ ULVİ DOĞAN ÖLDÜ

20 Mart 2018 tarihinde yazmıştım, ‘Altın Ayı’ ödüllü ilk Türk filmi ‘Susuz Yaz’ın yapımcısı ve başrol oyuncusu Ulvi Doğan’ın bir süredir hastanede yaşam mücadelesi...

20 Mart 2018 tarihinde yazmıştım, ‘Altın Ayı’ ödüllü ilk Türk filmi ‘Susuz Yaz’ın yapımcısı ve başrol oyuncusu Ulvi Doğan’ın bir süredir hastanede yaşam mücadelesi verdiğini... 1970’li yıllarda ayrıldığı Türkiye’ye geçen sene dönünce, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Yakacık’taki Sanatçı Yaşam Evi’ne yerleştirilen Doğan, hayatını kaybetti. Altı ay kadar yattığı Kayışdağı Darülaceze Tıp Merkezi’nde 22 kiloya kadar düşen sanatçı, Arefe Günü vefat etti ve sessiz  sedasız toprağa verildi.
 

‘YASAK ELMA’NIN İÇİNDEKİ KURTLAR

Kostüm asistanı Ö.Ç.’nin Talat Bulut hakkındaki taciz iddiasını araştıran Cumhuriyet Savcısı, ‘takipsizlik’ kararı verdi. Yapımcı Fatih Aksoy, FOX yönetimiyle konuşmadan, Talat Bulut’la devam edeceklerini açıkladı. Bunun üzerine bir grup set çalışanı, Aksoy ve FOX yönetimine, bu kararı gözden geçirmeleri çağrısı yaptı.

‘Yasak Elma’da Bulut’un rol arkadaşı Şevval Sam’ın yaptığı son açıklama önemli: “Şu an yapabileceğimiz bir şey yok. Savcılık takipsizlik verdi ama olay bir üst mahkemeye gitti. Bu süreç tamamlanmış, tam olarak aklanmış değil. Bizim de sözleşmelerimiz olduğu için şimdilik devam etmek durumundayız. Böyle bir konuyla anılmak istemezdik. Bu konu haricinde, Eda Ece, Onur Tuna, Sevda Erginci ve yönetmenimiz Neslihan Yeşilyurt herkes çok iyi. Ama ekip olarak hiçbirimiz bu durumdan hoşnut değiliz.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 231 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 122 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 302 Okunma TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 137 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar