Aleyna'nın troll kafası

54 yaşındaki Behzat Uygur, kızı yaşındaki (17) Aleyna Tilki’nin başkalarına ait fotoğrafları kendininki gibi Instagram’dan paylaşmasını ‘ti’ye alınca, şarkıcı da karşı...

54 yaşındaki Behzat Uygur, kızı yaşındaki (17) Aleyna Tilki’nin başkalarına ait fotoğrafları kendininki gibi Instagram’dan paylaşmasını ‘ti’ye alınca, şarkıcı da karşı hamle yaptı.
Tilki, “Behzat Uygur kim? İsmini daha önce duydum ama ne iş yaptığını bilmiyorum. Ünlü biri sanırım. Aydınlatın” diye tweet atınca kıyamet koptu.

Yüzlerce insan, sanatçı anne ve babanın, hayatı tiyatroda geçmiş, üniversitede tiyatro dersi veren babası yaşındaki birine saygısızlık yaptığını yazınca, şarkıcı geri adım attı:

“Yaşım gereği bilemememi hoş görün, aydınlandım biraz, teşekkürler. Saygılar, hürmetler.”

Tilki’nin Uygur’a yaptığı saygısızlığın izahı yok.

Amma velakin, bu ülkede ‘Flash TV kafası’, ‘Yıldız Tilbe kafası’ gibi ‘Aleyna Tilki kafası’ diye bir gerçek de var maalesef…

Sadece kendilerini değil, her şeyi ‘ti’ye almayı maharet sayan ve bundan beslenen bir kafa bu!

Behzat Uygur’u sevenler öylesine aydınlattılar ki Tilki’yi, Twitter hesabını kapatmayı bile gündemine aldı.

“Hesabımı kapatmayı planlıyorum, bana hiçbir şey katmıyor. 4-5 matrak tweet’i ciddiye alıp, karakterimi gerçekten öyle sananlar var” diye yazan şarkıcıdan bir de itiraf geldi ardından:

“Kaldı ki yazdıklarımı bilinçli olarak troll yazmasaydım, siz onu yine troll’e çevirirdiniz. Bu yüzden size ayak uydurmak daha mantıklı gelmişti.”

YouTube’da sahte ‘tık’, sosyal medyada sahte takipçi, beğeni vs. satın almak, başkalarına ait görselleri kendininki gibi paylaşmak ve troll kafasıyla tweet atmak, bize göre etik değil, ama onlara göre oyunun bir parçası ve normal...

Son günlerde attığı tweet’lerden birkaçını paylaşayım ki ‘Aleyna Tilki kafası’nın ne olduğu iyi anlaşılsın: “Bu olay içime cindy, dışıma barbie.”

“Resmen ruh halimin insafıyla yaşıyorum.”

“Kıskanılan üç kişi; ben, yine ben ve ben.”

“Şımardım yine.”

İzninizle yine Tilki’nin attığı tweet’lerden biriyle noktalamak istiyorum bu mevzuyu:

“Bu ülkede her şey olabilirsin. Ama rezil olamazsın. Her şey bir haftada unutuluyor. Hadi öptüm beyinlerinizden. Seviyorum bu hayatı.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 131 Okunma Alışık, formunu nasıl koruyor? 16 Nisan 2024 | 98 Okunma “Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” 14 Nisan 2024 | 105 Okunma Aleyna Tilki’nin gizli düşmanları! 14 Nisan 2024 | 90 Okunma Akpınar’ın kızı kime, niye kızdı? 13 Nisan 2024 | 315 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar