Acun Amerika'da yarışma yapacak

Meksika Azteca TV’de haftanın beş günü yayınlanan ‘Exathlon’ yarışması, Acun Ilıcalı ve Acun Medya’ya Amerika’nın kapısını açtı. Peki nasıl oldu bu?   Eşi Şeyma...

Meksika Azteca TV’de haftanın beş günü yayınlanan ‘Exathlon’ yarışması, Acun Ilıcalı ve Acun Medya’ya Amerika’nın kapısını açtı. Peki nasıl oldu bu? 

 Eşi Şeyma Subaşı’yla katıldıkları Grammy Ödül Töreni dönüşünde konuştuğum Ilıcalı, formatı Acun Medya’ya ait ‘Exathlon’ yarışmasıyla, Amerika kıtasında yaptıklarını ve yapacaklarını şöyle anlattı: 

“TV Azteca, 7 share ile Meksika televizyonları arasında 5-6 sıradaydı. Beş akşam yayınlanan yarışmamız ‘Exathlon’ sayesinde, 30 share ortalamasını yakaladı ve 27 yıldır geçemediği Meksika’nın birinci kanalının ardından kıl payı farkla ikinciliğe yerleşti. Kanalın CEO’su, ‘Bu, TV tarihimizde bir devrimdir’ dedi. Bu yüzden Miami’deki TV fuarı NATPE’de Amerikalı televizyoncular bizden randevu için sıraya girdi.” 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 130 Okunma Alışık, formunu nasıl koruyor? 16 Nisan 2024 | 98 Okunma “Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” 14 Nisan 2024 | 105 Okunma Aleyna Tilki’nin gizli düşmanları! 14 Nisan 2024 | 90 Okunma Akpınar’ın kızı kime, niye kızdı? 13 Nisan 2024 | 315 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar