Özlenen tabloyu istemeyenler

Dünyada adına festivaller düzenlenecek kadar müzisyenliğine saygı duyulan Fazıl Say’ın Türkiye’de yaşadıklarına bakar mısınız?Düne kadar muhalif tavrı yüzünden belli bir kesimin linç...

Dünyada adına festivaller düzenlenecek kadar müzisyenliğine saygı duyulan Fazıl Say’ın Türkiye’de yaşadıklarına bakar mısınız?
Düne kadar muhalif tavrı yüzünden belli bir kesimin linç ettiği Fazıl Say, annesi vefat ettiğinde taziye için kendisini arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Ankara’daki konserine davet etti. Davete olumlu yanıt veren Erdoğan, eşiyle birlikte konsere gidince düne kadar Say’ın yanında olanlar bu kez “linç cephesi”ne geçti.
Toplumsal kutuplaşmanın pik yaptığı bir dönemde sandığa giden seçmenden yüzde 52,6 oyla Türkiye’nin Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan’ın, muhalif kimliğiyle tanınan Fazıl Say’ın konserine gitmesi, kuliste sohbet ettiği sanatçıya Aşık Veysel’in “Benim Sadık Yarim Kara Topraktır” plağını hediye etmesi, sağduyu sahibi her insanın alkışlaması gereken bir tablo.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 98 Okunma Alışık, formunu nasıl koruyor? 16 Nisan 2024 | 97 Okunma “Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” 14 Nisan 2024 | 105 Okunma Aleyna Tilki’nin gizli düşmanları! 14 Nisan 2024 | 88 Okunma Akpınar’ın kızı kime, niye kızdı? 13 Nisan 2024 | 313 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar