‘Müslüm' izleyini ağlattı

26 Ekim’de vizyona girecek ‘Müslüm’ filmini Türkiye’den 8 bin kilometre uzakta izledim. Güney Koreli CGV Entertainment’in davetlisi olarak bir grup gazeteciyle birlikte Seul’deydik.  Timuçin Esen’in Müslüm...

26 Ekim’de vizyona girecek ‘Müslüm’ filmini Türkiye’den 8 bin kilometre uzakta izledim. Güney Koreli CGV Entertainment’in davetlisi olarak bir grup gazeteciyle birlikte Seul’deydik. 

Timuçin Esen’in Müslüm Gürses’i, Zerrin Tekindor’un Muhterem Nur’u müthiş performanslarla canlandırdığı projenin Seul’de izlememizin sebebi şu: Çünkü 16 milyon TL’ye mal olan filmin 12 milyon TL’sini Dijital Yapım Evi, 4 milyon TL’sini ise CGV karşıladı. 

Can Ulkay ile Ketche’nin yönettiği, Gürses’in hayat öyküsünün izleyen herkesi ağlattığını söylemeliyim. Sevenlerinin her şeyini bildiği Müslüm Gürses’in hayat öyküsünden insanların sinemaya çekecek bir film çıkmayacağını sanıyordum. Filmi izleyince Müslüm Baba’nın bilmediğimiz birçok yönünün olduğunu gördüm. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anev’de ‘Kültür Başkenti’ şovu! 28 Mart 2024 | 58 Okunma Shakira’nın vücut kimyası bozuldu! 26 Mart 2024 | 199 Okunma Satılmayanları yakan markalar 24 Mart 2024 | 285 Okunma 'İguanalarım beni bilim insanı yaptı' 24 Mart 2024 | 94 Okunma Paris’te ‘Erik Dalı’ 23 Mart 2024 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar