TALAT BULUT’UN ESKİ EŞİNDEN MEKTUP VAR

Dizi setinde kostüm asistanı Ö. Ş.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen Talat Bulut’un eski eşi Pınar Afşar’dan geçtiğimiz çarşamba günü ‘Yargısız infaza vicdani...

Dizi setinde kostüm asistanı Ö. Ş.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen Talat Bulut’un eski eşi Pınar Afşar’dan geçtiğimiz çarşamba günü ‘Yargısız infaza vicdani itirazımdır’ başlıklı uzun bir e-posta aldım.

Afşar, “Talat Bulut’u hedefleyen yargısız infaz, moral değerleri sarsacak boyutlara gelince 19 yaşında bir kız annesi olarak itirazımı ‘yüreklerin işiten kulaklarına’ bildiriyorum” diye başladığı sitem mektubunu şöyle sürdürdü:

“Gazeteciliğin etik değerleri hiçe sayılarak Talat Bulut ile ilgili suçlayıcı ifadelerin ancak mahkeme kararıyla tespit edilmiş olaylar için kullanılabileceği ama daha yargı aşamasına dahi geçmemiş bir iddiayla ilgili kullanılamaz kanaatindeyim. Aksi, sadece yargısız infazlar için kullanılacağı gibi, masumiyet karinesine de aykırı bir durum teşkil eder. Konu yargının işidir, beni, sizi ve bu konuda fikir beyan eden hukuk dışı tüm kişileri aşar. Gelelim benim itirazıma:

‘Kızım feryat ediyor’

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kate, o hamleyi niye yapmıyor? 19 Mart 2024 | 17 Okunma “Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz” 17 Mart 2024 | 36 Okunma İzin ve telif işi gözden kaçmış! 17 Mart 2024 | 45 Okunma Cenazede selfie merakı 16 Mart 2024 | 198 Okunma Ceylan’ın filminde telif hakkı ihlali 14 Mart 2024 | 113 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar