Erkan Sever, böyle sever

Muğla’da çekilen ‘Kalk Gidelim’in setinde oyuncularla yaptığım mini söyleşileri yayınladım, Ayça Varlıer ve Erkan Sever’le yaptığım renkli sohbeti ise bugüne bıraktım. Karavandaki...

Muğla’da çekilen ‘Kalk Gidelim’in setinde oyuncularla yaptığım mini söyleşileri yayınladım, Ayça Varlıer ve Erkan Sever’le yaptığım renkli sohbeti ise bugüne bıraktım. 
Karavandaki sohbette Sever, “Ayça’yı daha önce tanımıyordum, burada tanıdım” diye başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: 

“Ayça, herkesin hayatı boyunca arkadaş olarak ihtiyaç duyacağı bir insan. Ufuk da (Özkan) öyle. Onu da tanımıyordum. Dünya tatlısı iki insan... Onları tanıyınca hayatta böyle insanlar hâlâ var mı diye şaşırıyorum. Çünkü ben o kadar iyi biri değilim.”

Varlıer, araya girip, “Hayır… Hayır” diye itiraz ederken Sever devam etti: 

“En azından ben onlar kadar iyi değilim. İstanbul ve sektör, duygusallığımızı geri plana atıp, sertleştirdi. Gerçekten hayatımın sonuna kadar her gün arayacağım, hal hatır soracağım ve yanlarında olacağım insanlar tanıdım bu sette. Beyazıt Abi (Gülercan) olsun, Yıldız Abla (Kültür) olsun. İlk defa tanıştım onlarla da… Böyle çok güzel, keyifli bir ekibiz.” 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CEO’nun kibri markayı bitirdi 25 Nisan 2024 | 784 Okunma Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 233 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 123 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 303 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar