Tefekkür farz

Yaşar Değirmenci, gazetemizin hayran olduğum yazarlarındandır. Benim gibi Prof. Sefa Saygılı, Dr. Ali Akben, Abdullah Yıldız, Hasan Aksay, Şevki Yılmaz, Halil Kışlacık, Abdullah Şanlıdağ, İbrahim...

Yaşar Değirmenci, gazetemizin hayran olduğum yazarlarındandır. Benim gibi Prof. Sefa Saygılı, Dr. Ali Akben, Abdullah Yıldız, Hasan Aksay, Şevki Yılmaz, Halil Kışlacık, Abdullah Şanlıdağ, İbrahim Karataş, Kıvanç Tığlı Bulut, Emrah Savcı, Ayhan Demir, Latif Erdoğan, Mustafa Çelik, İlhan Oral, Osman Atalay, Akif Bedir, Sabri Balaman, Hacı Yakışıklı, haftada bir yazan kalem arkadaşları. 

Mehmet Koçak, Ahmet Maranki, Rasim Bolbol, Kenan Alpay, Sinan Burhan, Av. Yaşar Baş, Muharrem Güneş, Atilla Özdür haftada 2 gün yazan arkadaşlar. Ahmet Gülümseyen, Ahmet Varol, Nurettin Veren haftada 3 gün yazan arkadaşlar. Sedat Yılmaz haftada 4 gün, Hüseyin Öztürk, Yavuz Bahadıroğlu haftada 5 gün, Mehtap Yılmaz 6 gün, Abdurrahman Dilipak ve Ali İhsan Karahasanoğlu iseher gün köşelerinde zihin teri dökerler. Neticede biz bir sütunluk yazı kaleme alırız.      

Süleyman Önsay cuma günü tam sayfa yazar ama sadece cuma günü.

Yaşar Değirmenci’nin maşallahı var, haftada 2 gün Tefekkür sayfasının tamamını doldurur. Senelerdir hem de. Haftada 2 gün bir konu seçip güzel bir makale döşenir; sonra âyet, hadis, ilmihal bilgisi ve asr-ı saadet kıssaları, evliya menkıbeleri, zaman zaman şiirler seçer, koca sayfayı hikmet yazıları ile süsler. 

Yaşar Bey, Tefekkür sayfasında çıkan güzelim yazıları derleyip toparlamış ve Tefekkür Dünyası adlı bir kitap çıkarmış. Tahlil Yayınları arasında çıkan kitap bilgi, tefekkür ve hikmet yazıları ile dolu, okunduğu zaman kalbi ve kafayı doyuracak yazılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Böl ve yönet CHP-DEM ittifakı 28 Mart 2024 | 138 Okunma Zihin köleliği ve müfredat çalışmaları 21 Mart 2024 | 156 Okunma “Tevhit diliyle fen bilimlerini anlatmak insanlığı kurtaracak, bir çağ kapanacak” 14 Mart 2024 | 287 Okunma Biyoloji müfredatı: Dağ fare doğurmasın 07 Mart 2024 | 179 Okunma DEM Parti milletvekili ve laiklik üzerinden İslam düşmanlığı 02 Mart 2024 | 215 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar