Milli Eğitim Bakanı olsam

Vatanını, milletini, dinini seven ve milletini yüceltmeyi gaye edinen nesiller yetiştirmek için kolları sıvarım. İntel’in sahibiCraig Barret’ekulak veririm: “Öğrencilerden önce öğretmenleri...

Vatanını, milletini, dinini seven ve milletini yüceltmeyi gaye edinen nesiller yetiştirmek için kolları sıvarım. 

İntel’in sahibiCraig Barret’ekulak veririm: “Öğrencilerden önce öğretmenleri eğitin!” demiş.

Öğretmen eğitimini önemser ve öğretmenlerimizi Asım’ın Nesli’ni yetiştirecek nitelikte eğitmek için programlar geliştiririm.

Fen bilgisi, fiziki, kimya, biyoloji kitaplarını Müslümanın bakış açısıyla yazdırırım, mevcut kitaplar materyalist bakış açısı ile yazılmış. Bu kitapları okuyanlar Barış Pınarı Harekâtı’na katılıp şehit olmayı göze almazlar. Materyalistler vatan, millet, şehitlik, Allah rızası gibi yüce duyguları tanımazlar; insanı yücelten mefhumları bilmezler.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı Aile Akademisi programlarını yaygınlaştırır, ailenin eğitimin önemli parçası olması için çalışırım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni müfredatta neler olmalı? 02 Mayıs 2024 | 286 Okunma Çanakkale ruhu kazandıracak ders kitapları lazım 25 Nisan 2024 | 115 Okunma Eğitimde iktidar kim 18 Nisan 2024 | 448 Okunma Ders kitaplarında milli manevi değerler yerine pozitivist, materyalist, ateist anlayışın dayatılması 14 Nisan 2024 | 219 Okunma 2002 RUHUYLA YENİDEN BAŞLAMALIYIZ 11 Nisan 2024 | 189 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar