İyi bir gelecek ve başarının büyüsü

Eğitim öğrencilerin yeteneklerini keşfetme ve geliştirme sanatı. Yeteneklerini geliştirmek insana mutluluk verir.Eğitim insana iyi bir meslek kazandırır. Gelir seviyesini yükseltir ve geleceğini güvence altına almasına...

Eğitim öğrencilerin yeteneklerini keşfetme ve geliştirme sanatı. Yeteneklerini geliştirmek insana mutluluk verir.

Eğitim insana iyi bir meslek kazandırır. Gelir seviyesini yükseltir ve geleceğini güvence altına almasına yardım eder. 

Araştırmalar eğitimli insanların daha kolay meslek sahibi olduğunu, daha çok gelir getiren işlerde çalıştığını ve daha kolay iş bulduğunu gösteriyor.

2003 yılında İzmir-Ödemiş’te bir konferans verdim, öğrencilerle buluştum, onlara bilginin insanı yükselttiğini, ilmin insanı olgunlaştırdığını, iyi bir meslek sağladığını, milletleri yükselttiğini anlattım. Eğitim, araştırma ve çalışmaya önem veren milletlerin ötekileri geçtiğini, teknoloji ürettiğini, zengin olduğunu izah ettim.

Beş yıl sonra bir mektup aldım. Mektup yayınevine gelmişti, santraldeki Mustafa Bey, telefonla arayıp mektubumun olduğunu söyledi. Heyecanla yayınevine gittim, konuşmamdan etkilenen bir dinleyicinin mektup yazması beni hem sevindirdi hem şaşırttı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eğitimde iktidar kim 18 Nisan 2024 | 447 Okunma Ders kitaplarında milli manevi değerler yerine pozitivist, materyalist, ateist anlayışın dayatılması 14 Nisan 2024 | 218 Okunma 2002 RUHUYLA YENİDEN BAŞLAMALIYIZ 11 Nisan 2024 | 187 Okunma ÇIĞLIK: Seçimin galibi materyalist eğitim 04 Nisan 2024 | 580 Okunma En sevilen öğretmen Hz. Muhammed (sav) çocukları sevdi ve eğitti 31 Mart 2024 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar