İnanan bilim insanları ve bilimi inkârcıların istismarından kurtarmak

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Erkan Kavaklı'nın bugünkü (20.10.2022)''İnanan bilim insanları ve bilimi inkârcıların istismarından kurtarmak '' başlıklı yazısı.

Bilim tarihinde çok önemli yer tutan bilginlerin çoğu inançlı. Bütün bilim adamları Allah’ı inkâr etmiyor. Buna rağmen MEB neden fen bilimleri kitaplarını ateist bakış açısı ile yazdırır?

Bilime yön veren, çok önemli buluşlar yapan, Nobel bilim ödülleri alan bilginlerin önemli bir kısmı Allah’a inanıyor, evrimi reddediyor, doğayı Allah’ın kitabı sayıyor. 

Bilimi, çok bağıran, çıngar çıkaran, dinsizliğe alet eden ateistlerin istismarından kurtarmanın bir yolu var. İnanan bilim adamlarını çok iyi tanıtmak. 

Ateist çığırtkanlar yeri göğü inletiyor, inançlı çoğunluk sessiz, bilimin istismar edilerek dinsizlerin ürünüymüş gibi çocuklarına sunulmasını engelleyemiyor.

İnançlı bilim adamları bu yanlışa itiraz ediyorlar ve her yıl bir üniversitede “Bilimler Işığında Yaratılış Kongresi” düzenliyorlar. Bu hafta Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde düzenlenen kongreye 10 ülkeden 112 bilim inanı tebliğ sunacak; evrimci, ateist ve Darwinci bakış açısının yanlışlarını ortaya...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eğitimde iktidar kim 18 Nisan 2024 | 420 Okunma Ders kitaplarında milli manevi değerler yerine pozitivist, materyalist, ateist anlayışın dayatılması 14 Nisan 2024 | 218 Okunma 2002 RUHUYLA YENİDEN BAŞLAMALIYIZ 11 Nisan 2024 | 186 Okunma ÇIĞLIK: Seçimin galibi materyalist eğitim 04 Nisan 2024 | 578 Okunma En sevilen öğretmen Hz. Muhammed (sav) çocukları sevdi ve eğitti 31 Mart 2024 | 96 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar