İlim yaratıcı var diyor, fen kitapları ateist bakış açısıyla yazdırılıyor

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ’nde BİLİMLER IŞIĞINDA YARATILIŞ KONGRESİ yapıldı. Kongrede tebliğ sunan 130 ilim adamı; uzmanlık alanlarından örnekler vererek YÜCE YARATICI’YI sıfatları ve...

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ’nde BİLİMLER IŞIĞINDA YARATILIŞ KONGRESİ yapıldı. Kongrede tebliğ sunan 130 ilim adamı; uzmanlık alanlarından örnekler vererek YÜCE YARATICI’YI sıfatları ve nitelikleri ile anlattı.

Gaziantep Üniversitesi tıp doktoru Prof. Mehmet Cesur, insan DNA’sı ile ilgili çok ilginç bir tebliğ sundu, evrim teorisinin ilimle bağdaşmadığını anlattı. Prof. Cesur şunları söyledi:

“Materyalist-ateist dünya görüşü; tabiatı kendi kendini yaratan ya da kendi kendine yeten otomatik bir makine olarak tanımlıyor. Otomatik sistemler bir deha eseridir ve amaçlıdır. Canlıların varoluşu ve devamlılığı doğal yolla [yönlendirici bir bilinç olmadan] mümkün mü?

Tabiatçılar, soruya “evet” demeye mecbur. En küçük amaçlı bir yönlendirme iması bile onların tüm iddialarını temelsiz kılar. Tabiatçıların tek silahı doğal seleksiyon (seçilme).

“En basit bir enzimin doğru yerde ortaya çıkma ihtimali yaklaşık 10130’de bir.
Bir çeşit mezgit balığı olan Coli
için 2000 enzime ihtiyaç var. Bunların tamamının bir bakteride bir arada bulunma ihtimali 1040.000’de bir.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Böl ve yönet CHP-DEM ittifakı 28 Mart 2024 | 162 Okunma Zihin köleliği ve müfredat çalışmaları 21 Mart 2024 | 156 Okunma “Tevhit diliyle fen bilimlerini anlatmak insanlığı kurtaracak, bir çağ kapanacak” 14 Mart 2024 | 287 Okunma Biyoloji müfredatı: Dağ fare doğurmasın 07 Mart 2024 | 179 Okunma DEM Parti milletvekili ve laiklik üzerinden İslam düşmanlığı 02 Mart 2024 | 215 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar