Deist saldırısı ve okuma kültürü artırma azmi

Konya Milli Eğitim Müdürlüğü, sivil toplum örgütleri ile bir araya gelerek 3 Mart’ta okullardaki “din eğitiminin verimliliğini” masaya yatırmış. Gönüllü olarak çalıştaya katılan...

Konya Milli Eğitim Müdürlüğü, sivil toplum örgütleri ile bir araya gelerek 3 Mart’ta okullardaki “din eğitiminin verimliliğini” masaya yatırmış. Gönüllü olarak çalıştaya katılan 50 civarında din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni, din eğitiminin daha verimli olabilmesi için neler yapılabileceğini konuşmuşlar. 

Çalıştaya Din Eğitim Genel Müdürü Nazif Yılmaz, il müftüsü Prof. Ali Akpınar, akademisyen Prof. Adem Şahin de katılmış. Din eğitiminde verimlilik nasıl artırılabilir, öğretmenlerin problemleri, öğrenci profili, öğrencilerin sorduğu sorular, öğretmenlerin ve kitapların yeterliliği ele alınmış. 

Cumhuriyet gazetesi çalıştay sonuçlarını “imam hatiplerde deistlerin arttığı” imajıyla yansıttı. Sonra bir kaşık suda fırtına koparıldı. Pireyi deve yaptılar diyeceğim ama ortada pire yok.

Deistlerin çoğalıp çoğalmadığı ile ilgili ne bir araştırma ne istatistik var. Nerede, ne kadar deist var, bilinmiyor ama deistlerin çoğaldığı üfürülüyor.

Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy nitelikli bir eğitimci, iyi bir ilahiyatçı. 

Din Eğitim Genel Müdürü Nazif Yılmaz gayretli, çalışkan, proje ve etkinlik sevdalısı biri. Sivil toplum örgütleri ile baş başa vermişler, din eğitiminin daha verimli olabilmesi için çalıştay düzenlemişler. Tebrik ederim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Böl ve yönet CHP-DEM ittifakı 28 Mart 2024 | 162 Okunma Zihin köleliği ve müfredat çalışmaları 21 Mart 2024 | 156 Okunma “Tevhit diliyle fen bilimlerini anlatmak insanlığı kurtaracak, bir çağ kapanacak” 14 Mart 2024 | 287 Okunma Biyoloji müfredatı: Dağ fare doğurmasın 07 Mart 2024 | 179 Okunma DEM Parti milletvekili ve laiklik üzerinden İslam düşmanlığı 02 Mart 2024 | 215 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar