15 Temmuz’da destan yazan ve NATO’ya kafa tutan Türkiye

Eğitim sistemi çok eleştirilir, insanımızı iyi eğitemediğimiz çok konuşulur. Ülkemizin istediğimiz seviyede kalkınamadığı sık gündeme gelir. Buna karşılık milletimizin sahip olduğu...

Eğitim sistemi çok eleştirilir, insanımızı iyi eğitemediğimiz çok konuşulur. Ülkemizin istediğimiz seviyede kalkınamadığı sık gündeme gelir. Buna karşılık milletimizin sahip olduğu üstün meziyetler pek konuşulmaz. 

Vatanı, dini, namusu ve istiklali için canını feda etmeye hazır bir milletiz biz. Bize bu meziyeti kazandıran iman ve inancı dikkate almalı ve bu inancı kuvvetlendirmeli, canlı tutmalıyız. 

15 Temmuz 2016 gecesi NATO, CIA, Pentagon’un organize ettiği darbe girişimini milletimiz, hayatını ortaya koyarak önledi.

Hayatı hakir görmek, canını feda etmek kolay bir şey değil. Ölümü göze alarak silahlı hainlere karşı koymak çok kolay rastlanan bir meziyet değil.

Milletimizin sıra dışı meziyetleri var; din, millet ve vatan söz konusu olunca hayatı küçümseyebiliyor, canını vermek için meydanlara koşuyor, ileri atılıyor.

Zaaflarımız da var: 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eğitimde iktidar kim 18 Nisan 2024 | 440 Okunma Ders kitaplarında milli manevi değerler yerine pozitivist, materyalist, ateist anlayışın dayatılması 14 Nisan 2024 | 218 Okunma 2002 RUHUYLA YENİDEN BAŞLAMALIYIZ 11 Nisan 2024 | 186 Okunma ÇIĞLIK: Seçimin galibi materyalist eğitim 04 Nisan 2024 | 578 Okunma En sevilen öğretmen Hz. Muhammed (sav) çocukları sevdi ve eğitti 31 Mart 2024 | 96 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar