Cennet bizi bekliyor!

Sevindiğimiz, üzüldüğümüz, üzdüğümüz, paylaştığımız,  hasta olduğumuz, hasta ettiğimiz, özür dilediğimiz, özür dilendiğimiz zamanları geride bırakarak...

Sevindiğimiz, üzüldüğümüz, üzdüğümüz, paylaştığımız,  hasta olduğumuz, hasta ettiğimiz, özür dilediğimiz, özür dilendiğimiz zamanları geride bırakarak yolumuza devam ediyoruz.

Zaman çok hızlı. Ömür çok az. Yaşadığımız, yaşayamadığımız çok şey var. Çoğu şey de yarım kalıyor. İşler, projeler, yeni hayal ve hedefler ile yola çıkıyoruz. Bazıları gerçekleşiyor bazıları da yarıda kalıyor. Güzel işler, güzel insanlarla gerçekleşiyor.

                İyi ve güzel; kötü ve çirkin. Bu mücadele hep oldu, bundan sonra da olacak. Ne yapmalı, geleceğe neyi taşımalıyız? Geriye neyi bırakmalıyız? Diyorum ki sevmek gerek.

                Sevin yeter!  Kendinizi severek başlayın. Sonra en yakınınızdan başlayarak sevgi haleleri oluşturun. Sevginizi ulaştırabildiğiniz her kişiye, nesneye ulaştırın. Eşyayı sevin. Sizin sevgi aktardığınız her şey cansız bile olsa canlanır. Çünkü her şeyin ruhu vardır.

Arıyı ve çiçeği sevin ki bal yiyin. İnsanı sevin ki içinizdeki insan yücelsin. Kâinatı var eden enerjidir sevgi. Haliyle siz de bu enerjiyi kullanın.

Sevelim insanları. Hayatı, işi, çalışmayı, yorulmayı, dinlenmeyi, sohbeti, dertleşmeyi, konuşmayı…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Millî Eğitim 15 Aralık 2018 | 3.256 Okunma Şu okullar açılsa! 01 Eylül 2018 | 325 Okunma Eğitime adanmış bir ömür; Levent Yazıcı 30 Ağustos 2018 | 291 Okunma Zafer, bayram ve trafik 25 Ağustos 2018 | 149 Okunma Kurban ettiklerimiz 22 Ağustos 2018 | 3.571 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar