2017 beyannamemiz

2017 bitti. Zor bir yıldı. Bu zorlukların karşılığında yaşadığımız güzellikler de vardı. Ümidimizi kaybetmeden daima sonraki güne hazırlandık. Sevdik, kavga ettik; kazandık, kaybettik…...

2017 bitti. Zor bir yıldı. Bu zorlukların karşılığında yaşadığımız güzellikler de vardı. Ümidimizi kaybetmeden daima sonraki güne hazırlandık. Sevdik, kavga ettik; kazandık, kaybettik… Ayrılıkların hiçbir zaman kazandırmadığını gördük.

Kin ve nefrete veda!

Affetmek lazım, güzelliklere bakmak lazım. Çirkin olanı görür ve ona takılırsak mutlu olamayız.

2017’e girdiğimiz ilk dakikalarda IŞİD’li Abdülgadir Masharipov, uzun namlulu silahıyla Reina’ya girip 39 kişiyi katletti. Yerli ve yabancı olmak üzere masum insanlar katledildi. Bunların hepsi ülkemizin güvensiz olduğunu göstermek için tertiplenen terör eylemleri idi. Devletimiz ve milletimiz daima sağduyu ile hareket ederek bu ve benzeri çirkin eylemleri bertaraf etmiştir. Ne var ki içimizdeki hainler bu türden terör olaylarına sevinmişlerdir.

İçimizdeki umudu, sevgiyi çığ gibi büyütmemiz lazım. Bu çığ tüm insanlığı ve dünyayı sarmalı.

2017’de özellikle Avrupa’da ülkemizin itibarına yönelik saldırılar oldu. Almanya ve Hollanda başta olmak üzere siyasetçilerimize yönelik kabul edilemez bir şekilde saldırmışlardır. Bu saldırılar da yine milletimizin şuuru ve inancıyla yok edilmiştir. Amaçları kriz çıkarmak ve siyasî bir zaafiyet varmış gibi gösterip iktidarı yıpratmak idi. Bu da tutmadı. Kazanan yine milletimiz oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Millî Eğitim 15 Aralık 2018 | 3.256 Okunma Şu okullar açılsa! 01 Eylül 2018 | 327 Okunma Eğitime adanmış bir ömür; Levent Yazıcı 30 Ağustos 2018 | 292 Okunma Zafer, bayram ve trafik 25 Ağustos 2018 | 149 Okunma Kurban ettiklerimiz 22 Ağustos 2018 | 3.571 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar