AKP nefretinden PKK muhipliğine

Türkiye’de aktüel siyasi gerilim ve o gerilim içinde yer alan pozisyon alışlar, git gide hadiselerin genel seyri içinde oturduğu bağlamı körlemesine ıskalayan, gerçeklik kaygısı bakımından...

Türkiye’de aktüel siyasi gerilim ve o gerilim içinde yer alan pozisyon alışlar, git gide hadiselerin genel seyri içinde oturduğu bağlamı körlemesine ıskalayan, gerçeklik kaygısı bakımından düşük limitlerde seyreden ve artık dramatik bir hal almaya başlayan bir noktada demirlemiş görünüyor.

Son bir ayda yaşadıklarımız durumun vahametini ortaya koyuyor.

Akıl ve iz’anın askıya alındığı bu aralık, klinik düzeyde psikolojik savrulmaların eşlik ettiği bir motivasyonla gerçekleşen yaklaşımlardan ardı ardına kesitler sunuyor.

Mantık çerçevesinin paramparça edilmesi pahasına sürdürülen kavga akıl-dışı önermelerle aklileştirilmeye çalışılıyor.  

Kendisini kendisi dışında bir başkasına ihtiyaç duymaksızın onayan hatta kutsayan, referansı bizzat kendisi olan bir güruh gözlerini dikmiş ‘günah keçisi’ ilan ettikleri Ak Parti ve Cumhurbaşkanı hakkında köpürttükleri nefrete, biriktirdikleri kine ortak olup olmayacağınıza bakıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlar çocuklarına nasıl ihanet ederler? 29 Ağustos 2018 | 5.869 Okunma Mel Gibson, Malik Bin Nebi ve bayramlık sorular 22 Ağustos 2018 | 2.474 Okunma Kriz sıra dışı değil, sıra dışı olan… 15 Ağustos 2018 | 3.625 Okunma MEB’in eylem planı 08 Ağustos 2018 | 387 Okunma Ya inşa ederiz ya da sürükleniriz! 01 Ağustos 2018 | 3.586 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar