FETÖ Gerçeğini Hâlâ Anlamayanlara!

Sosyal paylaşım sitelerinde Türkiye aleyhine kara propaganda yapan FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi firari FETÖ'cü Abdullah Bozkurt, Twitter hesabından ABD Başkanı Donald Trump'ın...

Sosyal paylaşım sitelerinde Türkiye aleyhine kara propaganda yapan FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi firari FETÖ'cü Abdullah Bozkurt, Twitter hesabından ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararını protesto eden Türk halkını ABD'ye şikayet etmiş!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto etmek için meydanlara çıkan halk aleyhinde skandal ifadeler kullanan bu hain, sosyal medya hesabında, "Bugün Türkiye'de ABD ve İsrail karşıtları gösteriler, Erdoğan'ın aile vakfı TÜGVA, hükümet yanlısı gruplar, Türk Hizbullah’ı ve bazı El Kaide bağlantılı gruplar tarafından yürütülüyor" paylaşımında bulunmuş. FETÖ'cü eski gazeteci, Kudüs kararı karşısında onurlu bir duruş sergileyen Türk halkından duyduğu rahatsızlığı, "Türkiye'nin güneydoğusunda yer alan Adana'da ABD ve İsrail karşıtı protestocular, İncirlik Üssü'nde ABD liderliğindeki DEAŞ'la mücadele ve NATO birliklerinin kaldırılmasını istiyor. Gösteriyi El Kaide ve Hizbullah'ın yanı sıra Öncü Nesil grupları organize etti" paylaşımıyla dile getirmiş.

Bu nasipsizlerin bir gün gelip ümmetin ve milletin başına bela olacağını söylediğimizde bazı arkadaşlar “Deme öyle, çarpılırsın; bunlar mübarek adamlar!” filan diyorlardı. Neredeyse Amerikan mandasını kutsayacak kadar beynini yemiş; millet, vatan, ümmet gibi bir bilinçten son derece uzakta, bir eliyle tespih çekerken öbür eliyle milletin mahrem görüntülerini çeken, sonra da fütursuzca bunları ifşa eden, ülkesine ihanette sınır tanımayan, liberallerle, ateistlerle, papayla, haçlılarla Müslüman Türk milletine karşı kumpas kurmaya kalkan, CİA ile kol kola girerek kendi ülkesinin milli çıkarlarını hiçe sayan bu adamların her yeri mübarek olsa ne yazar! Bu arızalı kafaların bu topraklarda nasıl yetişebildiğine dair aklı başında bir sosyolojik çalışma yapılamadı bugüne kadar. Çünkü herkes bunlardan çekindi, korktu. Aleyhlerine yazı yazan, kitap neşreden insanların hayatını perişan ettiler. İnsanların mahremlerine varana kadar müdahil oldular. Kumpasla, şantajla, cinayetle iş gördüler, gördürdüler. Gazetelerdeki abileri, savcılıktaki büyükleri, emniyetteki polisleri el ele verdiler kendi cemaatlerinin çıkarları için insanlara etmediklerini bırakmadılar!

Maalesef bizim kimi yerel ve genel siyasetçimiz de bunların çoğu zaman yanında durdu, önlerini açtı! Şimdi herkes bir yerlerde suçlu arıyor ya da suçu birbirinin üzerine atıyor. Birlikte siyaset yaparken, para kazanırken, menfaat devşirirken kimsenin gıkı çıkmıyordu. Bu gruba girenlerin hepsi şu an birer kahraman ve aslan anti FETÖ’cü kesiliverdiler. Ya biz ne zaman akıllanacağız çok merak ediyorum?

Hadi devletin polisinde bu zibidiler etkindiler de bunlar bütün bu şeytani işleri çevirirken devletin istihbaratı ne iş yapıyordu onu merak ediyorum?

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Karşılıksız aşk ve siyasetin sitcom’u 01 Ağustos 2020 | 214 Okunma Bu zamana kadar neredeydiniz? 30 Ağustos 2018 | 153 Okunma Memlekete Dolar, Euro, Yuan, Ruble, Dinar Akıtacaksak 22 Ağustos 2018 | 7.087 Okunma Sarışın Şeytan (D.T) ve Ortakları: 'M.L, M.S, G.S' 15 Ağustos 2018 | 5.205 Okunma Aptal ABD ve Aptal Uşakları! 08 Ağustos 2018 | 220 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar