Ulaştırma Bakanı'ndan eksik cevap

Son 24 saattir burada, benim yazım yerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından bir cevap ve düzeltme metni okudunuz.Ama cevap verip düzelttikleri yazımı okuyamazsınız.Çünkü Ulaştırma Bakanı...

Son 24 saattir burada, benim yazım yerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından bir cevap ve düzeltme metni okudunuz.

Ama cevap verip düzelttikleri yazımı okuyamazsınız.

Çünkü Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, içinde adının dahi geçmediği bir haber başlığını alıntıladığım için mahkeme kararıyla kaldırttı. Hem de gerisi doğrudan kendisini ilgilendirmediği halde tamamını kaldırttı. Hatta hızını alamayıp o günkü ikinci yazımı da kaldırtmayı başardı.

Mahkeme de 'ne alaka yahu, bir dur bakalım' demeden Bakan'ın talebine, sınırsız hak verdi. Öncesinde noterden gönderdikleri cevaba, 27 Aralık 2023'te yer verdiğim halde.

Yine de içerik kaldırma kararı aldırmaları yetmedi, mahkemeden bir de aynı cevap metnini yayınlatma kararı çıkarttılar. Ne skandalı, muazzam bir hukuk zaferi, kutlarım.

Neye kızdıklarını saklasalar da sizin bilmeye hakkınız var diye, konuyu özetliyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Enflasyonun düşeceğine millet niye inansın? 19 Nisan 2024 | 701 Okunma Türkiye Yüzyılı'nın KDV'si kime hoş? 18 Nisan 2024 | 579 Okunma Istakoz davasının şifreleri 17 Nisan 2024 | 3.128 Okunma AK Parti'de ıstakoz kavgası 16 Nisan 2024 | 3.222 Okunma Batman’a niyet Urla’ya kısmet 13 Nisan 2024 | 1.031 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar