THY’den ‘cici gazete’ açıklaması

Yolcularının hangi gazeteyi okuyacağına karar vermekten artık vazgeçiyorlar anlamı çıkar mı, bilemedim. Ama "THY'nin cici gazeteleri şaşırtıyor" başlıklı yazımdan sonra, e-postayla bir açıklama geldi.

Gönderen, THY Müşteri İletişim Merkezi.

Şöyle diyor: "Seyahatiniz esnasında yaşadığınız memnuniyetsizliğiniz, kabin amirimiz tarafından ünitemize iletilmiştir.

Uçaklara yüklenen gazeteler, standlarımızdan elde edilen istatistikler doğrultusunda yolcu sayısına göre belirlenmektedir. Bu doğrultuda, geri bildiriminizde yer alan talebinizin değerlendirilebilmesi için ilgili üniteye bilgi verilmiştir..."

Yani artık Karar, Cumhuriyet ve Sözcü gibi yasaklı gazeteler uçaklara alınacak mı, bu dayatmadan nihayet dönüyor mu THY, sevinebilir miyiz dersiniz?

Sorun, sunulan gazetelerin adet olarak yetmemesinde değildi. Sayıca yetiyor da artıyorlar bile. Çoğu, hiç ellenmeden geldiği gibi geri gidiyor. Hatta iade fazlası sorunu var. Yine de yolcular, okuyacak gazete bulamıyor.

Çünkü gerçek sorun, ayrı telden çalanların kara listeye alınması, uçaklara yüklenmemesi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti'de ıstakoz kavgası 16 Nisan 2024 | 2.984 Okunma Batman’a niyet Urla’ya kısmet 13 Nisan 2024 | 1.021 Okunma X’te Kemal Kılıçdaroğlu - Uğur Dündar polemiği 12 Nisan 2024 | 1.031 Okunma Para güç ve makam adına 11 Nisan 2024 | 826 Okunma Bayram yalnız 'CHP tarikatı'na mı haram? 10 Nisan 2024 | 2.433 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar