Sandıkla zıtlaşmamak buysa!

Benim de kulağıma gelmişti, dün Hürriyet'te Abdülkadir Selvi yazdı. AK Parti MYK toplantısında yaşanmış. . . .

Hayati Yazıcı, valiye hakaret davasından İmamoğlu'na en fazla kınama cezası çıkabileceğini, başkanlığını düşürecek bir sonucun hukuken mümkün olmadığını söylemiş.

Konu açılıp o davadan beklentiler dile getirilince, kurulun hukuk işlerinden sorumlu üyesi sıfatıyla  yapmış Yazıcı bu uyarıyı, durup dururken değil. Ne ki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkati yerine tepkisi ve hışmını çekebilmiş ancak.

Selvi yazmazdan önce, bu kulise dayanarak Radyo Sputnik'te "Gidişata bakılırsa durmak yok, AK Parti milletle inatlaşmamaya devam edecek" demiştim.

Selvi de dün "Demek ki durmak yok, yola devam" cümlesiyle aynı sonuca varmış.

Eh, görünen köy kılavuz istemez de...

O değerlendirmede Yazıcı'ya hak ve destek vermeyen, verip de açıktan katılmayan parti üst yönetimi, tutturulan o yolu, milletle inatlaşmama yolu zannediyor olmalı; ona yanmaz mısınız?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 273 Okunma Enflasyonun düşeceğine millet niye inansın? 19 Nisan 2024 | 913 Okunma Türkiye Yüzyılı'nın KDV'si kime hoş? 18 Nisan 2024 | 593 Okunma Istakoz davasının şifreleri 17 Nisan 2024 | 3.243 Okunma AK Parti'de ıstakoz kavgası 16 Nisan 2024 | 3.223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar