Saadet Partisi de emperyalizmin bir oyunuymuş!

İsmi lazım değil, medyamızın güncelleme kaçkınlarından bir arkadaş son bombasını patlattı. Ülkemiz üstüne oynanan büyük oyunu yine görmüş, ‘kimse kızmasın’ notuyla...

İsmi lazım değil, medyamızın güncelleme kaçkınlarından bir arkadaş son bombasını patlattı.

Ülkemiz üstüne oynanan büyük oyunu yine görmüş, ‘kimse kızmasın’ notuyla kapımızdaki tehlikeyi yazdı.

40 yıllık Milli Görüş partisi Saadet var ya, işte onun alet olduğu son gizli planı deşifre ediyor.

Erdoğan’ı devirip Türkiye’nin tarihi yürüyüşünü durdurmaya dönük bir operasyon çekiliyormuş. Önce ‘muhafazakar muhalefet’ kurulacak, sonra ‘muhafazakar müdahale’ başlayacakmış.

ABD ile Körfez emirlikleri, Suudiler, İsrail ve İngiliz ortak yapımıymış operasyon.

Yenilgiye doymayan Siyonist Haçlı İttifakı’nın İslam dünyası ve içimizdeki işbirlikçileriyle giriştikleri çılgın kumpaslardan biri, son komplosu yani.

Ne ara devşirdikleri meçhul olmakla birlikte kahrolası emperyalistler yeni bir ajan bulmuş kendilerine, o da ‘muhafazakar cephe’ymiş.

Nasılı bilinmiyor ama Saadet’i tabanı tepesiyle her nasılsa kafalamışlar, ‘uyuyan hücre’yi uyandırmışlar demek.

Oyunu bozmak, tezgaha gelmemek için ne yapılacağı belli. Paranoya kaşımanın bu kadarı demeyecek, öküzün altında buzağı mı aranır diye ‘la havle’ çekmeyecek, aklınıza mukayyet olmayı bırakacak, havlu atarak sağduyu ve mantıktan istifa edecek, muvazenesizliği çoğaltıp yaymaya gönüllü yazılacak ve komple tozutarak 40 yıllık Milli Görüş siyasetinin yerli ve milliliğinden bile şüphe edeceksiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti'de ıstakoz kavgası 16 Nisan 2024 | 2.114 Okunma Batman’a niyet Urla’ya kısmet 13 Nisan 2024 | 1.021 Okunma X’te Kemal Kılıçdaroğlu - Uğur Dündar polemiği 12 Nisan 2024 | 1.030 Okunma Para güç ve makam adına 11 Nisan 2024 | 826 Okunma Bayram yalnız 'CHP tarikatı'na mı haram? 10 Nisan 2024 | 2.427 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar