Ramazanda da ilahi dinlenmiyorsa

2024, Emekliler Yılı ilan edilince gırgıra vurmuştum; Dünya Birinci Uluslararası Emekliler Yüzyılı da ilan edilebilir diye.Emekliler Yılı'nın diğerlerinden farkını yaşıyoruz gerçi. Bankaların...

2024, Emekliler Yılı ilan edilince gırgıra vurmuştum; Dünya Birinci Uluslararası Emekliler Yüzyılı da ilan edilebilir diye.

Emekliler Yılı'nın diğerlerinden farkını yaşıyoruz gerçi. Bankaların emeklilere vereceği promosyonu, iktidar icraatıymış gibi Cumhurbaşkanı açıklıyor meselâ.

Her ne kadar iktidara yardımcı medya, emeklilere müjde olarak duyursa da beklenen emekli müjdesi bu değildi sanırım. Dağ, fare dahi doğurmamış, âdeta düşük yapmış sanki.

Dünya Birinci Uluslararası Emekliler Yüzyılı, deyince acı acı gülümsettim belki sizi ama şimdi bahsedeceğim Dünya Birinci Ramazan Yüzyılı'nda ciddiyim.

Başladığını kim haber verse beğenirsiniz!

Dünyada yeni bir Ramazan trendine girdiğimizi fark etmek, ola ola Ertuğrul Özkök'e nasip oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 338 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.277 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 570 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.342 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 170 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar