Özkök’e rağmen Moskova’daydım

ANKARA’yı Moskova’ya karşı doldurduğumu savunarak güya aramızı açacaktı. Ama muvaffak olamadı komşum Özkök.Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir gün önce Moskova’daydım.Türk Rus...

ANKARA’yı Moskova’ya karşı doldurduğumu savunarak güya aramızı açacaktı. Ama muvaffak olamadı komşum Özkök.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir gün önce Moskova’daydım.
Türk Rus Toplumsal Forumu yeniden canlandırıldı ve uçak krizi, bizim özür beyanımızla tatlıya bağlandığından bu yana ilk toplantısını icra etti.
Biz Türk tarafı olarak, forum eşbaşkanımız AK Parti milletvekili Ahmet Berat Çonkar ve bütün komite eşbaşkanları tam tekmil oradaydık.
Özkök’ün iddiası doğru olsa, bizimkileri dolduruşa getirmeye kalkıştığım yere en azından bensiz giderlerdi, düşmüş olurdum heyetten.
Yine de macerasız geçtiğini söyleyemem seferin.
DAHA NELERE RAĞMEN ARAYI DÜZELTMEYE GİTTİK GÖR KOMŞU
Sadece köşe komşumun aramıza nifak sokma çabalarını aşmam gerekmedi.
Heyet olarak başka engeller de çıktı karşımıza. Gittiysek ve o forum toplantısını gerçekleştirdiysek, her şeye rağmen gittik ve gerçekleştirdik.
İlk engel, vize muafiyetini askıya alma kararının hâlâ kaldırılmamış olmasıydı.
Aksine, yeşil pasaporta da daha önce olmayan vize zorunluluğu konmuştu.
Dışişleri Bakanlığı’nın resmi yazısına rağmen, yeşil pasaporta bile üç günde ve ancak üç günlük vize çıktı.
Erdoğan’la Putin’in himayesinde kurulan bir foruma, üstelik davetli gideceklerden vize istenmesine ve nazla niyazla verilmesine rağmen... Canları sağ olsun deyip yine gittik.
DOSTLUĞUMUZUN KIYMETİNİ BİLMEDİKLERİ HALDE...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 415 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.335 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 168 Okunma Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 2.175 Okunma Enflasyonun düşeceğine millet niye inansın? 19 Nisan 2024 | 922 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar