Netflix, Akit’e hak verdiriyor!

La Casa de Papel’in 3. sezonunu izlemeye başladım. Fakat o da ne, zorlama eşcinsellik propagandasıyla tadını kaçırmasınlar mı güzelim dizinin! Cılkını çıkarana kadar abartılmış, senaryoya yapay olarak boca edilmiş, rahatsız ettiği kadar eğreti de kaçan galizliklerden söz ediyorum.

Evet, cinsel yöneliminden dolayı kimsenin ayrımcılık ve şiddete maruz kalması savunulamaz.

Evet, bu güvenceyi içeriyor diye, İstanbul Sözleşmesi’nin aileyi bozmayı ve toplumu ifsat etmeyi amaçlayan bir proje olduğu safsatalarına katılmıyorum.

Evet, cinsiyetçi şiddetle mücadeleye taraftar olduğu için, KADEM’in uğradığı saldırıları da son derece haksız buluyorum.

Evet, İstanbul Sözleşmesi’ni imzaladı ve yasal düzenlemelerle hayata geçirdi diye iktidarın eleştirilmesi, ailenin temeline dinamit koymakla suçlanması da akla ziyan...

İster insan doğasına aykırı bir sapkınlık, ister anlayış gerektiren bir hastalık ya da isterseniz bir tercih özgürlüğü olarak görün. Nasıl yaklaşırsanız yaklaşın, eşcinsellere cinsel yönelimlerinden dolayı şiddeti destekleyebilir misiniz? Müstahak ve mazur gösterebilir misiniz? Devlet onların eşit hak ve özgürlüklerden yararlanmasını güvence altına almak, canlarını korumak zorunda değil diyebilir misiniz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 57 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 540 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.339 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 169 Okunma Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 2.175 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar