‘Kürtleri vurmayın’ ricasına düzeltme yok mu?

Bir fotoğraf üstünden fırtına koparılıyor da Trump'ın koca iftirasına dönüp bakılmıyor bile. Osaka'daki Erdoğan-Trump Zirvesi'nden heyetler arası görüşme fotoğrafı ne ilgi çekti, ne ilgi. ....

Amerikan tarafı elinde kalem-kağıt tutarken Türk tarafı boş ellerle turist gibi oturuyormuş. Aradaki 7 fark, hemen fark edildi.

'Ağzı açık seyre mi gelmişler, bu ne  ciddiyetsizlik' kıyaslamalarına, üç gün sonra bir karşı fotoğrafla cevap verdi iktidar. Bu kez Türk heyetinin üyeleri de harıl harıl not alırken görülüyor.

İlk fotoğrafı dile dolayan muhalifleri ofsayta düşürmenin heyecanı, yeri göğü tuttu haliyle dün. Eleştirenleri yalancı çıkarmanın coşkusuyla büyük tatmin yaşadı iktidar tribünleri. Ne tatmin hem de, hazdan dört köşe oldular. Bütün gün kontra ataklarla tadını çıkardılar aldıkları rövanşın.

'Madem öyle, niye baştan servis etmediniz de üç gün beklediniz, muhalefeti tongaya düşürmek için miydi geç müdahale, ama bu siyasi trollemeye girer, bilerek mi yanıltıyorsunuz' soruları, durdurmadı karşı atağı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Enflasyonun düşeceğine millet niye inansın? 19 Nisan 2024 | 851 Okunma Türkiye Yüzyılı'nın KDV'si kime hoş? 18 Nisan 2024 | 592 Okunma Istakoz davasının şifreleri 17 Nisan 2024 | 3.158 Okunma AK Parti'de ıstakoz kavgası 16 Nisan 2024 | 3.223 Okunma Batman’a niyet Urla’ya kısmet 13 Nisan 2024 | 1.032 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar