Kraliçenin Hamburg’u karıştıran adamını fotoğrafta bulun

Şu sıra Kraliçe’nin ‘Adalet Yürüyüşü’nü köpürtmek için ‘İngiliz ajanı’ olarak gönderdiği ünlü BBC muhabiri Mark Lowen’ın maskesini düşürme...

Şu sıra Kraliçe’nin ‘Adalet Yürüyüşü’nü köpürtmek için ‘İngiliz ajanı’ olarak gönderdiği ünlü BBC muhabiri Mark Lowen’ın maskesini düşürme peşindeler.

En son İstanbul önlerinde görüldüğü tespit edildi. Olay yeri, çoktandır bulunduğu görev mahalli aslında.

Fakat Kraliçe’nin işlerine akıl sır ermez, yine de ‘gel beni tut’ der gibi, yüzü en tanınmış adamını seçip bu gizli görev için hususi gönderdi. Dolayısıyla Mark Lowen da olamaz, çünkü teşgalesi başından aşkın. Vazifelendirilmiş provokatör olarak, el altından Türkiye’yi dünyaya gammazlamakla meşgul.

GÜL DESENİZ YALI BÜLBÜLLERİNİ OYALAMAKTA

Üstünden günler geçti, hâlâ aşağıdaki fotoğrafta Kraliçe’nin gölge adamını bulmaya çalışıyorlar. Aramaktan şaşkın bülbüle döndüler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batsın böyle Gazze yalanlamaları 28 Mart 2024 | 1.028 Okunma İkinci Öcalan mektubu vakası 27 Mart 2024 | 4.770 Okunma Uzay yolculuğu seçim göz boyaması mıydı? 26 Mart 2024 | 1.263 Okunma Ramazanda da ilahi dinlenmiyorsa 23 Mart 2024 | 498 Okunma Yeni Çözüm Süreci'nin işaret fişekleri 22 Mart 2024 | 1.546 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar