Kime değil neye oy!

Yarın sandık başına gittiğinizde aklınızda bulunsun. 5 gün önce Londra’dan kalkan bir uçak Almanya yerine İskoçya’ya indi. . . Yanlış yerde indirilmemek için nereye bilet aldığınıza bindiğiniz vasıtanın yolcusu olup olmadığınıza dikkat edin...

Gaflet ve rehavete kapılmayın, dikkatiniz dağılmasın, odak kaymasına gelmez. Gözünüzü dört açarak atmalısınız oyunuzu.

Nereye gidiyor, sizi istediğiniz yere götürüyor mu, götürmüyor mu? Emin olmalısınız tercihinizden.

Düsseldorf’a niyet edip yanlışlıkla Edinburg’da açabilirsiniz sonra gözlerinizi...

Yolcuların kabahati değildi gerçi, pilot istemeden uçağı kaçırdı. Mürettebat da yolcular gibi sistem karmaşasına kurban gitti yani.

Fakat kimse mi iş işten geçmeden farkına varmaz dönen saçmalığın? Ancak İskoçya’nın başkentine tekerleri değdikten sonra uyandı hepsi.

Yolcular, “Edinburg’a hoş geldiniz” anonsuyla kendine geldi.

Mürettebatsa şaşkınlık ve homurtular yükselince bir terslikten işkellenebildi.

Pilot derseniz, Düsseldorf'a gitmek isteyen yolculardan ellerini kaldırmalarını istediğinde bütün yolcuların el kaldırmasıyla ne yaptığını anladı.

Bakarsanız, hepsi gafil avlandı. Hepsi neye uğradığını şaşırdı. Yaşadıkları hayal kırıklığında eşit sorumluluk taşımasalar da az çok hepsinin payı var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 531 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.339 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 169 Okunma Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 2.175 Okunma Enflasyonun düşeceğine millet niye inansın? 19 Nisan 2024 | 922 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar