Kaz Dağları'nda oyuna mı geliyoruz?

Arkadan gelen o 'zamanlama manidar' istimi olmasa, az daha şüpheye düşeceksiniz. Fakat çatlak zurnanın zırt demeden durduğu nerede görülmüş!

Protestoların altında 'tezgah' arayan son haber, "Kaz Dağları protestolarıyla ilgili ortaya çıkan yeni bilgiler" diye başlıyor.

Bakıyorsunuz, bilgi dediği masabaşı spekülasyon. "Bir dönem Bergama’daki altın arama faaliyetleriyle ilgili FETÖ'nün oynadığı oyunu hatırlattı"ğını söylüyor en fazla.

Köylüler, siyasi partiler ve STK’lar ‘siyanürle altın aranacak’ diye karşı çıkmış, onlarca dava açılmış. Derken Eurogold firması pes ettirilmiş.

Maden sahasını haraç-mezat, yok pahasına FETÖ sanığı firari İpek'in şirketine böyle satarak ardına bakmadan kaçmamış mı Eurogold!

Çizgili pijamasıyla eylemlerin sembolü haline gelen ve 'Hopdediks' lakabı takılarak kahramanlaştırılan Bergamalı Bayram Yıldız vardı ya... İşte onun ve STK’ların protestoları ise sihirli bir el değercesine bıçak gibi kesilmiş sahiplik değiştirdikten sonra.

Bergamalı köylüler, daha sonra gazetelere verdikleri röportajda ‘kandırıldık’ itirafında bulunmamış mı!

"FETÖ aldı eylem bitti" diyor haber.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti'de ıstakoz kavgası 16 Nisan 2024 | 1.530 Okunma Batman’a niyet Urla’ya kısmet 13 Nisan 2024 | 1.021 Okunma X’te Kemal Kılıçdaroğlu - Uğur Dündar polemiği 12 Nisan 2024 | 1.028 Okunma Para güç ve makam adına 11 Nisan 2024 | 825 Okunma Bayram yalnız 'CHP tarikatı'na mı haram? 10 Nisan 2024 | 2.423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar