Işıkları millete yaktırıp söndürtelim mi!

Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım’ın vesayetçi, darbeci geçmişi mi var ki...Bir tivitle darbecilik, vesayetçilik yaptığından şüphelenelim! Ama evhamlanan iktidar cenahı ayağa kalktı.  

Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım’ın vesayetçi, darbeci geçmişi mi var ki...Bir tivitle darbecilik, vesayetçilik yaptığından şüphelenelim!
 
Ama evhamlanan iktidar cenahı ayağa kalktı.
Yıldırım, AYM binasının görüntüsünü “Işıklar yanıyor” mesajıyla paylaşmıştı. Yanlış yorumlanmaya müsait olduğunu, kötüye çekilebileceğini düşünemeyerek hata yaptığını kendisi de kabul etti.

Ne ki bunun maksadı aşan bir düşüncesizlikten ibaret olduğuna bazılarını ikna edemedi. Altında vesayet ve darbe özlemi aramaya devam ettiler.

Yıldırım’ın, adı darbecilik ve vesayetçilikle  yan yana anılacak son kişi bile olmadığını, gel de en iyi bileceklere anlat!

En atik ve zinde tepkiyi İçişleri Bakanlığı verdi.

Sadece “Işıklarımız hiç sönmüyor” notuyla paylaştıkları misilleme görüntüsü değil...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye Yüzyılı'nın KDV'si kime hoş? 18 Nisan 2024 | 131 Okunma Istakoz davasının şifreleri 17 Nisan 2024 | 2.805 Okunma AK Parti'de ıstakoz kavgası 16 Nisan 2024 | 3.213 Okunma Batman’a niyet Urla’ya kısmet 13 Nisan 2024 | 1.030 Okunma X’te Kemal Kılıçdaroğlu - Uğur Dündar polemiği 12 Nisan 2024 | 1.033 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar