İmamoğlu’na tepki neyi gösteriyor?

Sen misin, “Beka söylemi sokakta karşılık bulmuyor, bulsa halk  kin ve düşmanlığa tahrik olmaz mıydı şimdiye” diyen. . . Akşamına kalmadı, Ekrem İmamoğlu’na ‘tokat gibi tepki’ görüntüleri düştü ortalığa...

Güya dünkü çıkarsamamı yalanlayan görüntüler...

Bir vatandaş elini sıkmamış CHP adayının, nedenini de “PeKeKe’li teröristlerin elini sıkmak vatana ihanettir” diye açıkladığı duyuluyor.

İktidar medyası üstüne atladı, ‘flaş flaş, İmamoğlu’na tokat gibi cevap’ anonslarıyla yayıyor.

Yaygaracılar da ‘Bak işte beka söylemi sokakta tutmuş, görünür hale gelmiş, hani izine rastlanmıyordu, dediğin gibi değilmiş, al sana ispatı’ diye gözüme sokuyor.

‘Bravo, aferin, galeyana getirmeyi başardınız, körükleye körükleye tepkiyi sokağa taşırdınız, İmamoğlu’nun bekamızı tehlikeye attığına inandırdınız vatandaşı, bölücükle tam da işte böyle milleti bölerek, sokakta karşı karşıya getirerek mücadele edilir, helal size” dememi bekliyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 106 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 154 Okunma Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 2.173 Okunma Enflasyonun düşeceğine millet niye inansın? 19 Nisan 2024 | 922 Okunma Türkiye Yüzyılı'nın KDV'si kime hoş? 18 Nisan 2024 | 605 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar