İmamaoğlu'nun Karar'da açmadığı sudan mesele

İstanbul belediye başkanlarının yolu hafta sekiz, gün dokuz Karar'a düşmüyor. İmamoğlu'nun ziyaretinde de Hamidiye Su'da koparılan fırtınayı konuşmaya haliyle sıra gelmedi.

Şehir Tiyatroları'nın güncellenen repertuvarına, Necip Fazıl'la Mustafa Kutlu ve İskender Pala'nın kaldırılan oyunlarının hangi saikle elendiğine dair eleştirilerimizi konuştuk mesela.

Kendisine teknik ve mali bir tasarruf diye bilgi verilmiş. Dışlayıcılığa göz yummayacağını; partizan tercih ve ideolojik garezle hareket edilmediğini, altında bir kasıt aranmaması gerektiğini söyledi. Ama komplekssiz ve eleştiriye açıktı. Varsa seçimlerde yanlışlık düzeltilir, bugün kaldırılan yarın gözden geçirmelerle yine konabilir rahatlığıyla yaklaştı.

Hamidiye'ninse ancak su ikramı sırasında espriyle karışık geçebildi lafı.

Bizim de Karar'da, tamamen mali gerekçelerle başka marka bir su kullandığımızı, misafirimiz sormadan gırgıra vurarak izah ettik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batsın böyle Gazze yalanlamaları 28 Mart 2024 | 617 Okunma İkinci Öcalan mektubu vakası 27 Mart 2024 | 4.717 Okunma Uzay yolculuğu seçim göz boyaması mıydı? 26 Mart 2024 | 1.262 Okunma Ramazanda da ilahi dinlenmiyorsa 23 Mart 2024 | 497 Okunma Yeni Çözüm Süreci'nin işaret fişekleri 22 Mart 2024 | 1.546 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar