Hiç karalama örgütler mi Müslüman!

İnternethaber Gazetesi Yazarı Hadi Özışık'ın bugünkü (17.01.2022)'' Hiç karalama örgütler mi Müslüman!'' başlıklı yazısı.

"Nefret kusmalarının tek sebebi var"mış, "Müslümanların organize olmasını istemiyor, nefret ediyorlar"mış.

CHP'li Özgür Özel, İçişleri Bakanlığındaki trol yöneticisi danışmanı ifşa etti ya; ifşa olan trolbaşı Ebabil Harekatı'nın cevabı böyle.

Tipik hem suçlu hem güçlü tepkisi. Karalama faaliyeti yürütürken, Twitter'da örtülü operasyon çekerken Özgür Özel'e yakalanmamış da Özgür Özel'i, nefret suçu işlerken yakalamış gibi esip gürlüyor.

"Alışmışlar suskun, puskun kalabalığa rahatça operasyon yapmaya, iftira atmaya. Yalanlarını, sahtekârlıklarını anlatmaya devam edeceğiz. Birlik olacağız, birlikte hareket edeceğiz" diyor bir de.

Oysa "Müslümanlar niye organize oluyor" dediği yok kimsenin. "Müslüman, yalan haber üretip yaymak için organize olur mu" diyen bile yok.

Müslümanlığı bu işe karıştıran, Ebabil Harekatı'nın kendisi, başkası değil. Kalkan olarak kullanıyor. Müslüman olduğu için saldırıya uğruyormuş gibi göstererek savunacak güya kendini.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uzay yolculuğu seçim göz boyaması mıydı? 26 Mart 2024 | 292 Okunma Ramazanda da ilahi dinlenmiyorsa 23 Mart 2024 | 493 Okunma Yeni Çözüm Süreci'nin işaret fişekleri 22 Mart 2024 | 1.545 Okunma İstanbul'a kayyum mu atandı hayırdır? 21 Mart 2024 | 2.129 Okunma Kanal İstanbul şimdilik yalan mı oldu? 20 Mart 2024 | 600 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar